Спаринг. «Динамо-2» – «Оболонь-Бровар» – 3:1

Спаринг. «Динамо-2» – «Оболонь-Бровар» – 3:1

Тренування тренуваннями, а всі знають, що немає нічого кращого, ніж провести контрольний матч. Саме в таких поєдинках виявляються моменти, над якими тренеру та його штабу необхідно попрацювати, щоб досягти позитивного результату.

Суперником колективу Олександра Хацкевича цього дня стала інша столична команда – «Оболонь-Бровар», яка виступає в 2-й лізі, посідаючи на даний момент десяту сходинку.

Як сказав наставник «біло-синіх» в ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту клубу, головним у матчі для його футболістів була ігрова практика, адже в обоймі «Динамо-2» понад 20 футболістів. Ігровий час отримали всі.

Успішно зігравши під час стандарту, рахунок у поєдинку відкрив динамівець Іван Трубочкін. Тим не менше, «Оболонь-Бровар» доволі швидко відігралася, також скориставшись стандартним положенням.

І все ж динамівці виявилися сильнішими за своїх, часом більш досвідчених опонентів. Спочатку вперед у матчі підопічних Хацкевича вивів влучний удар Олександра Єрмаченка. Незважаючи на те, що футболіст не заявлений за «Динамо» в жодному зі змагань, він продовжує тренуватися та підтримувати форму з «біло-синіми».

Закріпити ж успіх «Динамо-2» зміг точний удар Віталія Гемеги. Підсумок поєдинку – 3:1 на користь «біло-синіх».

Набравшись позитивних емоцій після перемоги, команда продовжить підготовку до непростого гостьового поєдинку чемпіонату проти «Олександрії», який відбудеться вже 2 листопада.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер