Спаринг. «Динамо» – «Колос» (К) – 2:1 (+ ВІДЕО)

Спаринг. «Динамо» – «Колос» (К) – 2:1 (+ ВІДЕО)

У цій зустрічі Сергій Ребров задіяв тих футболістів, які залишилися у його розпорядженні, та залучив кілька гравців молодіжного складу. Так, у центрі захисту разом із Микитою Бурдою діяв Ігор Харатін, уперше після травми на вістрі атаки зіграв Дьємерсі Мбокані, а місце правого захисника зайняв Бетао, який зараз перебуває на перегляді. Цікаво, що місце лівого захисника зайняв Владислав Калитвинцев.

Уже на сьомій хвилині зустрічі динамівці відкрили рахунок. Після розіграшу м'яча з кутового Юнес Беланда віддав пас на Мігеля, який дальнім ударом поцілив у ворота гостей. 

Після цього динамівці не стали форсувати події, а підопічні Руслана Костишина, навпаки, спробували чинити гідний опір маститим опонентам. 

На 37-й хвилині рахунок зрівнявся. Козир після штрафного, що заробив для своєї команди Зуєвич, проти якого порушив правила в півколі перед штрафним майданчиком Бурда, відправив м'яча у ворота Артура Рудька. 

Після перерви чудовий момент для взяття воріт створив Беланда. У штрафному майданчику він розібрався з кількома суперниками та пробив по воротах, щоправда, його удар вийшов несильним й воротар без проблем накрив м’яча.

Згодом партнери вивели Віталія Буяльського віч-на-віч із воротарем, але голкіпер вчасно вийшов із воріт та чисто вибив м’яча в аут з-під ніг у динамівського півзахисника. У наступній атаці метрів із 15-ти удару завдавав Ленс, але Гребенюк якимось дивом встигнув зреагувати, вибивши м’яча кулаками.

Ще за хвилину гості поклали на газон Рибалку у власному штрафному майданчику, за що арбітр упевнено призначив пенальті. Мбокані не менш упевнено реалізував одиннадцятиметровий удар, вивівши свою команду вперед.

«Колос» мав можливість відігратися, але під удар суперника кинувся Мігель, заблокувавши м’яча. До фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Контрольний матч

16.11.2014. м.Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.В.Лобановського

«Динамо» – «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (1:1)

«Динамо»: Рудько, Бетао (Нагорний, 62), Харатін, Бурда, Мігель (к), Рибалка (Казаков, 83), Калитвинцев, Беланда (Чумак, 62), Буяльський, Ленс (Кузик, 75), Мбокані.

Голи: Мігель (7, пас Беланда), Мбокані (70) – Козир (37).

Попередження: Мігель (37).

Вилучення: (50, гравець «Колоса»).

* фото В.Тимченка

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер