Спаринг. «Динамо» (змішаний склад) – Україна (U-21 ) – 1:2

Спаринг. «Динамо» (змішаний склад) – Україна (U-21 ) – 1:2

Група вболівальників, які спостерігали за матчем першості U-19, перейшли на сусіднє поле тренувальної бази «біло-синіх », де зустрічалися фактично відразу дві збірні команди. Динамівська виступала під головуванням Олександра Хацкевича, а молодіжна збірна країни під керівництвом Сергія Ковальця.

Обойму господарів склали футболісти, які в нинішньому сезоні мають недостатньо ігрової практики, а також нові виконавці, які зовсім нещодавно були заявлені за другу команду «Динамо». Це стосується як новачків із Запоріжжя Шевченка та Спички, так і Каверіна, Юссуфа та Коркішка. Користуючись нагодою дати виконавцям ігрову практику, до цього спарингу були залучені відразу троє футболістів «основи» – Дуду, Сидорчук та Макаренко. Останній, до слова, провів усі 90 хвилин у якості капітана.

З іншого боку в збірній U-21 без «наших» теж не обійшлося – Рудько, Цуріков, Рижук, Мякушко, Калитвинцев.

Загалом же за поєдинком, який зібрав на трибунах чималу кількість відомих футбольних особистостей, головного тренера «Динамо» Олега Блохіна та весь його тренерський штаб, проходив у спокійній атмосфері й без зайвих поглядів на табло.

Тим не менш, три голи все ж було забито.

Рахунок відкрили «збірники». 11-метровий на 45-й хвилині реалізував Бабенко. Відігратися динамівцям вдалося у другому таймі зусиллями Маїка. Для Олега цей гол, нехай і в товариському матчі, став першим у сезоні. Перемогу же «жовто-синім» приніс удар... динамівця Мякушка, який переправив м'яча у ворота з лінії штрафного майданчика після навісу зліва. Підсумок – мінімальна поразка «біло-синіх» за рівної гри.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер