Спаринг. «Динамо» U-21 – ПФК «Сокол» (Саратов, Росія) – 1:3

Спаринг. «Динамо» U-21 – ПФК «Сокол» (Саратов, Росія) – 1:3

Початок матчу минув без особливих моментів біля воріт обох команд. Суперники довго придивлялися один до одного, по черзі контролюючи м'яча в центрі поля без просування вперед. Поєдинок проходив у жорсткій боротьбі, й на 20-й хвилині у зіткненні Шевчук отримав пошкодження. Замість нього на поле вийшов Циганков. Команди намагалися знайти шляхи для створення гольових моментів, і першими у цьому досягли успіху росіяни. Гонежуков вискочив із Георгієм Бущаном віч-на-віч, і реалізував свій шанс – 1:0.

Пропустивши м'яч, динамівцям вдалося взяти гру під свій контроль. Так, після однієї з атак Полегенько самовіддано поборовся за м'яч біля лицьової лінії, прострілив до штрафного майданчика, але замкнути передачу ніхто не спромігся.

Чотирма хвилинами пізніше Чумак заробив для своєї команди небезпечний штрафний на фланзі біля штрафного майданчика. Мироненко виконав простріл низом, м'яч прийняв Тарануха (на фото), якому вдалося обробити м'яча й з-під захисника завдати прицільного удару по воротах «Сокола» – 1:1.

Забивши гол, підопічні Валентина Белькевича продовжили атакувати. На 39-й хвилині по воротах суперника небезпечно пробивав Циганков, а двома хвилинами пізніше Чумак добре поборовся із суперником біля кутового прапорця, виконав простріл до штрафного майданчика, але Таранусі цього разу поцілити по воротах завадили захисники.

Другий тайм розпочався за сценарієм першого – по черзі володіючи м'ячем, команди багато часу проводили в центрі поля, не чинячи активних дій.

Але на 56-й хвилині російський клуб знову вийшов уперед після того, як Андреєв, якого вивели на рандеву з воротарем, забив другий гол своєї команди в цій контрольній зустрічі.

Після серії замін у складі «біло-синіх» наша команда знову пішла вперед у спробах відігратися.

Продовжуючи атакувати, на 75-й хвилині матчу динамівці пропустили небезпечну контратаку. Сапожков навісив на ближню стійку, де спритніше за всіх зіграв нестримний Андреєв, переправивши м'яча у ворота – 3:1.

«Динамо» (U-21) – ПФК «Сокол» (Саратов, РФ) – 1:3 (1:1)

«Динамо» U-21: Бущан, Шевчук (Циганков, 20), Бурда, Болденков, Нагорний, Харатін, Чумак (Ориховський, 65), Полегенько, Мироненко (Лазарович, 70), Михайличенко (Кузик, 60), Тарануха (Бесєдін, 60).

Голи: Тарануха (37) – Гонежуков (30), Андрєєв (56, 75).

Попередження: Волков (50).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Шараєвського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер