Спаринг. «Динамо» U-21 – «Вольфредхаузен» (Німеччина) – 7:1

Спаринг. «Динамо» U-21 – «Вольфредхаузен»  (Німеччина) – 7:1

Кияни зустрічалися з командою німецької регіональної ліги «Вольфредхаузен» та перемогли з великим рахунком 7:1.

Початок розгрому поклав Ростислав Тарануха (на фото) вже на початку матчу. Динамівець проштовхнув м'яча у ворота після боротьби у штрафному майданчику. Але в середині тайму німці зрівняли рахунок з пенальті, призначеного за фол Максима Казакова поблизу своїх воріт.

Уже за дві хвилини наша команда могла вийти вперед, оскільки пенальті заробив уже Шепелєв, але Павло Полегенько не зміг реалізувати вирок арбітра. Це лише розлютило динамівців, і за кілька хвилин Євген Чумак класно замкнув головою простріл від Таранухи.

У другому таймі по дублю записали на свій рахунок Олексій Щебетун та Дмитро Жикол, причому першому обидва рази асистував Артем Бесєдін. У другому випадку нападник нашої команди замкнув простріл Бесєдіна ногою в один дотик. Незабаром Жикол спочатку вдало зіграв на добиванні, а потім прийняв м'яча у штрафному майданчику, розвернувся та пробив точно у ворота.

Ну й на завершення Шепелєв добре обігрався у стінку з Жиколом, вийшов віч-на-віч із воротарем та впевнено реалізував свій момент.

У неділю, 22-го лютого, обидві динамівські команди повертаються з Туреччини, а з понеділка вже в Києві починають безпосередню підготовку до першого матчу весняної частини сезону з харківським «Металістом».

Контрольний матч
 
«Динамо» U-21 – «Вольфредхаузен» (Німеччина) – 7:1 (2:1)
 
«Динамо»:
Солдатенко, Михайличенко, Лук'янчук, Дмитренко, Полегенько (Жикол, 46), Казаков (Нагорний, 46), Тарануха (Петров, 67), Кузик (Щебетун, 46), Чумак, Шепелєв, Бесєдін.
 
Голи: Тарануха (10), Чумак (33), Щебетун (55, 65), Жикол (73, 87), Шепелєв (89) – (25).

На 27-й хвилині Полегенько не реалізував пенальті.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер