»Спартак» прибув до Києва

»Спартак» прибув до Києва

У вівторок удень делегація «Спартака» чартерним рейсом TUL 2261 з Москви прибула до аеропорту «Бориспіль». Літак затримався трохи більше, ніж на годину. Пов’язано це було із запізненням команди в московський аеропорт через затори на дорогах. У «Борисполі» гостей з Росії зустрічали кілька журналістів і фотокореспондентів, а також знімальні групи трьох телеканалів (ТРК «Ера», ТРК «Україна», 5 канал). Пройшовши паспортний контроль, футболісти і тренери сіли в автобус, який відвіз їх до одного з найкращих готелів міста «Хаятт». На матч із «Динамо» в.о. головного тренера Ігор Ледяхов привіз 20 гравців:

Воротарі: Плетикоса, Джанаєв;

Захисники: Іранек, Ковач, Паршивлюк, Шишкін, Іванов, Дедура, Филипенко;

Півзахисники: Моцарт, Павленко, Майдана, Бистров, Ковальчук, Саєнко, Совєткін;

Нападники: Павлюченко, Прудников, Баженов, Дзюба.

Незважаючи на те, що москвичі поспішали, наставник москвичів Ігор Ледяхов знайшов час відповісти на питання:

- Ми приїхали до України з гарним настроєм, а чого чекати від матчу – подивимося завтра. Сподіваємося виступити гідно й показати хороший футбол. Звичайно, ми розуміємо, що буде нелегко. Після 1:4 в Москві важко відігратися, але у футболі всяке буває.

- На який результат розраховуєте?

- Єдине, що нас влаштує – це перемога. Ми завжди граємо тільки на максимальний результат.

- Як вважаєте, у «Спартака» є шанси пройти «Динамо»?

- Перед початком матчу шанси є завжди. А вже після гри подивимося, що вийде із результатом.

- Ви взяли з собою оптимальний склад?

- Так, всі хлопці, які приїхали, здорові. У нашому складі є кілька молодих хлопців. А хто вийде на поле в середу, вирішуватимемо безпосередньо перед грою. Для себе вже визначився із складом, але про нього не буду говорити. Навіщо зайвий раз вводити суперника в оману.

- Як ваші футболісти себе почували після домашніх 1:4?

- Природно, після таких поразок команда знаходилася не в найкращому психологічному стані. Але з тих пір пройшов певний час, тому можна говорити про те, що хлопці виходять з психологічної кризи.

У вівторок о 18.30 Ігор Ледяхов в конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського проведе прес-конференцію, а трохи пізніше виведе команду на передматчеве тренування.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер