»Спартак» – «Динамо»: Москва в очікуванні матчу

»Спартак» – «Динамо»: Москва в очікуванні матчу

Сьогодні о 19:00 за київським часом шведський арбітр Мартин Ханссон дасть стартовий свисток у першому поєдинку двоматчевої дуелі між московським «Спартаком» і київським «Динамо». Обидві команди з усією відповідальністю готуються до протистояння, адже на кону вихід до групового турніру Ліги чемпіонів.

Всі ми знаємо, наскільки принциповим є протистояння «Динамо» зі «Спартаком» ще з радянських часів. Це відзначають і представники команд у численних інтерв'ю напередодні матчу в Москві. Готуються до цього поєдинку й уболівальники. Так, на матчі буде присутній значний київський «десант» – приблизно 3500 уболівальників, які заповнять два гостьових сектори, D5 і D6, на Великій спортивній арені «Лужники». Причому, в «київських» секторах перебуватимуть не тільки представники офіційного фан-клубу «Динамо», але й уболівальники з московського філіалу фан-клубу, а також шанувальники «Динамо», які з'їдуться до столиці Росії з країн колишнього Радянського Союзу.

Втім, насолодитися красою Білокам'яної тим уболівальникам, які прибудуть з Києва, не вдасться – їх приїзд очікується прямо перед початком матчу. Як повідомили в ГУВС Москви, на самому поєдинку охорону громадського порядку забезпечуватимуть більше 4 000 чоловік. Це трохи менше від кількості представників правопорядку на фіналі Ліги чемпіонів, що проходив у Москві в травні. І причина тому – важливість зустрічі з погляду безпеки, тому робота з охорони правопорядку вестиметься в повному об'ємі.

Для вболівальників будуть організовані так звані «гостинні зони», де будуть відкриті пункти з продажу їжі й організована розважальна програма. Керівництво «Лужників» також встановить великі плазмові екрани, на яких покажуть історію зустрічей «Спартака» і «Динамо». Пройти в «гостинну зону» можна буде по квитку на матч.

Що стосується заповітних «квиточків», то їх можна придбати безпосередньо в касах стадіону, а також замовити через інтернет. Квитки VIP-класу коштують від 3000 до 18 000 рублів (600-3600 грн), на решту місць ціни коливаються від 300 до 1250 рублів (60-250 грн). Також відзначимо, що загалом на матчі очікується 55 000 глядачів (при місткості стадіону майже у 85 тисяч глядачів).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер