»Спартак» грає внічию з «Хімками»

»Спартак» грає внічию з «Хімками»
Роман Павлюченко

Суперник «Динамо» по третьому кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів «Спартак» в 17-му турі російської Прем'єр-ліги приймав «Хімки» і зіграв унічию 1:1. На 19-й хвилині Павлюченко відкрив рахунок, в другому таймі Блатняк відновив рівновагу.

«Спартак» за останні два тижні залишився без двох колись ключових гравців середини поля – Єгора Титова та Максима Каліниченко. Титов перейшов до «Хімок», але в цій зустрічі участі не брав, обмежившись переглядом гри з трибуни. Каліниченко вже встиг дебютувати за дніпропетровське «Дніпро». Поповнили лави «червоно-білих» Валерій Карпін та Іван Саєнко. Перший після тривалого перебування в Іспанії повернувся до рідного клубу на посаду гендиректора, а Саєнко уклав з клубом чотирирічний контракт. Швидше за все, нападник буде заявлений за «Спартак» на матчі з «Динамо». Офіційна інформація з цього приводу стане відома в понеділок.

«Спартак» – «Хімки» – 1:1 (1:0).

«Спартак»: Плетикоса, Фатхі, Филипенко, Шишкін (Майдана, 74), Іранек, Бистров (Прудников, 58), Моцарт, Паршивлюк, Ковач, Баженов (Дзюба, 78), Павлюченко.

Голи: Павлюченко (19) – Блатняк (70).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер