»Спартак»: чергова нічия в чемпіонаті

»Спартак»: чергова нічия в чемпіонаті

фото "Чемпионат.ру"
Сьогодні московський «Спартак» провів черговий поєдинок в рамках 19-го туру російської прем'єр-ліги. Суперником «червоно-білих» виступило московське «Динамо». Цей поєдинок став останньою репетицією для команди Ігоря Ледяхова перед повторним матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Динамо», який відбудеться 27-го серпня в Києві.

Перший тайм спартаківці програли. На 23-й хвилині нападник «Динамо» Олександр Кержаков вдало зіграв на добиванні після того, як воротар відбив удар Дмитра Хохлова. Але номінальні господарі проявили характер і змогли відігратися наприкінці другого тайму. На 79-й хвилині Олександр Павленко виконав подачу зі штрафного, а нападник Артем Дзюба, опинившись на дальній стійці, вбив м'яча під поперечину воріт.

«Спартак» – «Динамо» – 1:1 (0:1).

«Спартак»: Плетикоса, Шишкін, Іранек, Филипенко, Іванов, Бистров (Саєнко, 82), Ковач, Майдана (Дзюба, 57), Совєткін, Баженов, Прудников (Павленко, 65).

Таким чином, нічийний результат дозволив «Спартаку» набрати 30 очок і піднятися на третє місце в турнірній таблиці. Втім, уже завтра «Амкар» може «посунути» москвичів з третього рядка, коли проведе свій матч проти ФК «Москва».

А вже у вівторок вдень «Спартак» чартерним рейсом прибуде до Києва, де поселиться в готелі «Хаятт». Цього ж дня виконуючий обов'язки головного тренера команди відповість на питання журналістів в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок передматчевої прес-конференції Ігоря Ледяхова в 17:30. А з 18 до 19 годин на полі динамівської арени відбудеться закрите тренування московської команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер