»Спартак» у чемпіонаті грає внічию

»Спартак» у чемпіонаті грає внічию

Московський «Cпартак», суперник «Динамо» в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, провів черговий матч у чемпіонаті Росії. Поєдинок проти «Амкара» став першим на посаді виконуючого обов'язки головного тренера для Ігоря Ледяхова. Виїзд до Пермі закінчився для москвичів нічийним результатом 1:1.

Відкрити рахунок вдалося гостям вже на 10-й хвилині, коли Баженов замкнув навіс Прудникова. Втім, «Амкар» відігрався доволі швидко – вже за чотири хвилини Волков точним ударом зрівняв рахунок. Цей м'яч виявився останнім у матчі.

Крім того, у складі «Амкара» повністю матч відіграли колишній динамівець Георгій Пєєв, який звично грав на фланзі, а також Віталій Федорів, який знаходиться в пермському клубі на правах оренди. Матч із «Спартаком» став для Віталія дебютним у складі «Амкара».

«Амкар» – «Спартак» – 1:1

«Спартак»: Плетикоса, Паршивлюк (Шишкін, 38), Іранек, Филипенко, Іванов, Бистров (Дзюба, 57), Ковач, Моцарт, Майдана, Баженов, Прудников.

Лідером же російської прем'єр-ліги продовжує залишатися казанський «Рубін», який випереджає московське «Динамо» на два очки. В останньому турі «Рубін» гостював у Томі й здобув мінімальну перемогу з рахунком 2:1. У складі казанців 81 хвилину відіграв Сергій Ребров, відзначившись забитим м'ячем. За рахунку 1:1 на 32-й хвилині Сергій вдало зіграв на добиванні після того, як Карадениз дальнім ударом поцілив у поперечину воріт.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер