Спілкування без кордонів

Спілкування без кордонів

Подібні заходи з «коучем» «біло-синіх», що проводяться Фан-клубом «Динамо» (Київ) у рамках програми «Разом до перемоги!», стали традиційними. Третій рік поспіль, акурат у зимову паузу, Ребров зустрічається з уболівальниками, підбиваючи підсумки і розставляючи акценти щодо минулого року, ділиться планами на зимовий період підготовки, пріоритетами трансферної політики, поставленими на новий футбольний рік завданнями.



За довгу історію футбольного клубу «Динамо», а, як всі ми знаємо, нинішній рік ювілейний, 90-й, з часу його заснування, зустрічі головного тренер з уболівальниками лише з приходом Сергія Реброва стали традиційними. «З Сергієм Станіславовичем у нас повне взаєморозуміння, - розповідає президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко. - Це стосується всіх питань, які виникають по ходу сезону, і також у проведенні «новорічних» зустрічей з уболівальниками. Цього разу, наприклад, зателефонувавши нашому тренеру і повідомивши про бажання провести захід, у відповідь почув лише питання: «Коли я повинен бути?». Погодьтеся, приємно працювати з людиною, яка розділяє наш підхід до роботи і розуміє важливість проведення подібних зустрічей».



Динамівський конференц-зал був ущерть заповнений, переважно прийшла молодь, яка любить і розуміє футбол! Гострі й конкретні питання, що часом змушують тренера добре поміркувати, конструктивна критика, загальне бажання знайти правильне рішення проблем. Водночас завжди є місце для гумору і дотепного жарту. Сергій Ребров неодноразово наголошував, що від подібних зустрічей користь обопільна, спілкування дозволяє розуміти настрої у вболівальницькому середовищі, роботі в яких напрямках слід приділяти більше уваги.

Взяли участь у заході давні друзі «Динамо» і активісти фан-руху - лідери учнівського самоврядування, члени Парафан-клубу. У нинішньому році дискусія, саме так можна назвати формат спілкування тренера та вболівальників, вперше стала інтерактивною. Враховуючи, що захід у прямому ефірі транслювалося на клубному каналі YouTube і в офіційному мобільному додатку, питання Сергію Реброву надходили і від користувачів Інтернету.

Через два дні делегація «Динамо» вирушить на підготовчий збір до Іспанії, почнеться новий футбольний рік. «Нехай він стане вдалим для улюбленої команди, з якою ми будемо завжди», - резюмували фани «біло-синіх». До загальної радості, після закінчення більш ніж годинного спілкування Сергій Ребров ані кому з присутніх не відмовив у спільній фотографії або автографі, а також дав ексклюзивні інтерв'ю журналістам.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер