Спортивний рекорд світового масштабу від ReD Foxes

Спортивний рекорд світового масштабу від ReD Foxes

Завтра, 3 жовтня, о 20:15 у перерві футбольного матчу «Динамо» - «Шахтар» на головній спортивній арені України НСК «Олімпійський» українські чірлідери встановлять національний рекорд - наймасовіший виступ за всю історію спорту.

3 жовтня до свого 20-річчя олімпійська танцювальна команда ReD Foxes влаштовує справжній перфоменс! Такого наша країна та світ футболу ще не бачили: сотня дівчат одночасно вийдуть у чашу стадіону і синхронно покажуть свою майстерність.

Більше того, буде зафіксовано Національний Рекорд України «Наймасовіший виступ чірлідерок під час футбольного матчу», на честь 20-річчя створення команди ReD Foxes під керівництвом Олени Рожкової під патронатом Федерації груп підтримки спортивних команд «Чірлідерс».

«Це шоу неможливо пропустити! У нашому доробку тисячі виступів і на Олімпіадах, і на чемпіонатах світу та Європи з баскетболу, на сотнях важливих стартів більш ніж у 40 країнах світу у різних видах спорту. Глядачів футбольного дербі «Динамо» Київ - «Шахтар» на НСК «Олімпійський» чекає масштабне шоу, від якого у вас точно перехопить подих.

Головна місія чірлідерок на спортивних змаганнях - дарувати гарний настрій уболівальникам, створювати доброзичливу атмосферу та мотивувати глядачів вболівати запальніше. Закликаю вболівальників «Динамо» прийти на стадіон, підтримати нашу улюблену команду і насолодитися яскравим шоу під час і до матчу», - зазначила керівник команди ReD Foxes та президент Федерації «Чірлідерс» Олена Рожкова.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер