«Спортсаммит» нагородив власника абонемента «Динамо»

«Спортсаммит» нагородив власника абонемента «Динамо»

Його улюблена команда «Динамо» з надзвичайно великим рахунком у чемпіонаті України перемогла донецький «Металург», а сам Володимир залишив НСК «Олімпійський» на двоколісному другові – спортивному велосипеді Orbea. Уболівальник «біло-синіх», будучи власником абонемента на домашні матчі команди в сезоні 2013/14, став переможцем розіграшу від магазину спортивних товарів «Спортсаммит»!

За умовами акції, в ній брала участь наймолодша та найактивніша вболівальницька аудиторія. Чималу частку власників абонементів складає молодь (від 14 до 25 років), з якої за допомогою онлайн-програми random.org (до неї занесені прізвища учасників акції, які заповнили анкету) було обрано переможця. Удача посміхнулася 24-річному Володимиру Бондаренку (на фото), якому в перерві матчу було вручено цінний та корисний приз.

Розіграші призів від партнерів ФК «Динамо» – компаній «Спортсаммит» та «ПИЛОТ» – стали традиційними на домашніх іграх команди. Взяти участь у них може кожен власник сезонного абонементу Динамо, для цього необхідно лише заповнити анкету. Ті, хто не заповнив її, купляючи сезонну перепустку, може заповнити її тут http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/anketa/ та надіслати на e-mail: [email protected]

Якщо ви ще не встигли придбати абонемент на сезон 2013/2014, це можна зробити в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3) або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер