Запитували – відповідаємо

Запитували – відповідаємо

Шановна команда офіційного сайту ФК «Динамо» (Київ),

Хотілося б поставити питання про перспективи наших молодих гравців. Майбутнє залежить від того, що ми робимо сьогодні... Заздалегідь дякую за відповідь.

З повагою, Вероніка Кузьмінська


Шановна Вероніко,

Динамівська ДЮФШ традиційно є найпродуктивнішою в Україні з підготовки для своєї основної команди футболістів високого класу. Зараз у першій команді «біло-синіх» представлені відразу шестеро динамівських вихованців: Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Євген Макаренко, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець.

Що стосується перспектив гравців із «Динамо» U-21 та «Динамо-2», то їхні шанси звернути на себе увагу тренерів головної клубної команди цілком реальні. Так, перший збір у січні з основною командою в Іспанії пройшли воротар Артур Рудько, захисники Дмитро Рижук та Віталійс Ягодінскіс.

Також під пильним наглядом й орендовані до завершення цього сезону захисник Сергій Люлька, півзахисники Віталій Буяльський та Сергій Рибалка. Але ж є ще переможці Кубка Співдружності, який закінчився вчора та який у складі України (U-21) виграли захисник Антон Братков та півзахисники Сергій Мякушко та Владислав Калитвинцев.

Не варто забувати й про цілу групу талановитих футболістів, які зростають у молодіжній динамівській команді.

Нагадаємо, що відповідь на питання, яке вас цікавить, ви можете отримати, надіславши листа на e-mail: [email protected]

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер