Серед найкращих в Європі!

Серед найкращих в Європі!

Старт вийшов невдалим, але не варто зневірятися, адже попереду ще п'ять матчів групового турніру, в якому «біло-синім» цілком під силу довести свою спроможність.

Поки команда очок ще не набрала, проте клуб вже зробив важливе досягнення, а з ним досяг визнання на інформаційному полі, розділивши, за підсумками обширного аналітичного дослідження, проведеного міжнародним незалежним агентством зі штаб-квартирою в Іспанії  www.championsleaguewebsites.com, 3-е місце (з португальською «Бенфікою») серед офіційних сайтів клубів-учасників нинішньої Ліги чемпіонів.

Ретельно проаналізувавши роботу сайтів кращих клубів Європи по 10 основним параметрам, включаючи: дизайн, зручність подачі інформації, структури, мультимедіа і т.д. експерти нарахували офіційному веб-порталу ФК «Динамо» (Київ) 91 очко, що дозволило головному клубному інформаційному органу посісти своєрідне третє призове місце, пропустивши вперед лише на два очки каталонську «Барселону» і на одне англійський «Манчестер Сіті». Позаду залишилися такі гіганти футбольної індустрії як «Челсі», «Баварія», «Мілан», «Манчестер Юнайтед», і мадридський «Реал»! Відстав від київського «Динамо» і донецький «Шахтар», який посів 10-е місце.

За найголовнішими параметрами, а саме: якості написання і подачі матеріалів, а також навігації офіційний сайт «біло-синіх» і взагалі не поступився двом лідерам, набравши максимальну кількість балів.

Важливість подібного дослідження підтверджує факт того, що його підсумки були розміщені на офіційному сайті «Барселони» а також інших провідних футбольних і спортивних порталах світу.

Що стосується команди офіційного сайту київського «Динамо», то ми не спокушаємось подібним визнанням, адже немає межі для досконалості. Попереду реалізація нових планів щодо висвітлення багатогранного життя найтитулованішого клубу України!

Разом до нових перемог!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер