Стадіон «Динамо» відкриває двері для дітей із зони АТО (+ ВІДЕО)

Стадіон «Динамо» відкриває двері для дітей із зони АТО (+ ВІДЕО)

Цього разу на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського завітали діти, які разом зі своїми батьками вимушені були виїхати з Донбасу через військові дії та загрозу власному життю.

Візит на стадіон для хлопців та дівчат (загалом 42 дитини), які навчаються у загальноосвітній школі №5, розташованій у Печерському районі столиці, було організовано за сприяння Української православної церкви (Київський патріархат), що опікується дітворою після їхнього переїзду до Києва.

Фан-клуб «Динамо» (Київ) із радістю відгукнувся на прохання священнослужителів та організував гостям екскурсію стадіоном «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Гості оглянули роздягальні, конференц-залу, пам’ятники Валерію Лобановському та загиблим футболістам під час Другої світової війни. також приміщення Фан-клубу із величезною колекцією ігрових футболок та шарфиків різних клубів, від чого діти отримали величезне задоволення.

Апогеєм же візиту став футбольний поєдинок за участю дітей та семінаристів Київської православної богословської академії. Матч, який проходив на півполя та тривав два тайми по 15 хвилин кожний, за боротьбою та кількістю моментів мало в чому поступався матчам Прем’єр-ліги, а дриблінгу, який час від часу демонстрували учасники, могли би позаздрити навіть деякі професійні футболісти!

Зустріч «помаранчевих» та «синіх» завершилося на користь останніх – 4:2, а справжнім героєм зустрічі став їхній воротар, надійна гра якого на останньому рубежі неодноразово рятувала його команду від пропущених м’ячів. Але, як відомо, в подібних матчах немає переможців та переможених, і після фінального свистка тренера ДЮФШ «Динамо» Юрія Ястребинського, який цього дня слідкував за порядком на полі, всі учасники поєдинку отримали приємні подарунки від ФК «Динамо» (Київ).

Про найближчі плани Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) розповів його президент Сергій Михайленко:

- Що стосується дітей, то ми й надалі будемо проводити соціальну роботу в цьому напрямку. Думаю, в одному з найближчих матчів ці діти виведуть футболістів на поле, аби після того, як вони побували на стадіоні «Динамо», ще й відчули атмосферу НСК «Олімпійський».

Також ми домовилися, що найближчим часом команда Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) зіграє товариський матч із хлопцями-семінарістами, які сьогодні грали з дітьми. Таким чином ми закладемо хороший перспективний фундамент.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер