Стали відомі потенційні суперники «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів

Стали відомі потенційні суперники «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів

«Біло-сині» будуть стартувати з третього раунду кваліфікації, де суперником нашої команди може стати одна з шести команд – «Вікторія» (Пльзень, Чехія), ПАОК (Греція), «Локомотива» (Загреб, Хорватія), АЗ (Алкмаар, Нідерланди), «Ренн» (Франція) та «Рапід» (Відень, Австрія).

У разі успішного подолання цього етапу динамівці вийдуть до раунду плей-оф, де до потенційних суперників приєднаються ще «Гент» (Бельгія) та «Бешикташ» (Стамбул, Туреччина).

Щоправда, цей список суперників може зазнати змін. Французький «Ренн», у разі перемоги в Лізі Європи однієї з команд, які гарантували собі путівку до групового турніру Ліги чемпіонів за підсумками національного чемпіонату (таких п'ятеро – англійський «Манчестер Юнайтед», турецький «Башакшехір», донецький «Шахтар», італійський «Інтер» та іспанська «Севілья»), також пройде відразу до групи. Турецький «Бешикташ» також може стартувати в Лізі Європи, якщо «Трабзонспор», який посів друге місце в чемпіонаті, виграє апеляцію на заборону клубу брати участь у єврокубках.

Відзначимо, що матчі третього кваліфікаційного раунду заплановані на 15/16 вересня, а поєдинки раунду плей-оф відбудуться 22/23 та 29/30 вересня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер