Стань кумиром для Сергія Сидорчука та інших динамівців!

Стань кумиром для Сергія Сидорчука та інших динамівців!

У ході благодійного марафону Payphone та фонду "Таблеточки" динамівець розповів про те, хто є футбольним кумиром для нього самого та про несподівану зустріч із ним.

- У свідомому віці, коли я почав дивитися футбол, мені дуже подобався Стівен Джеррард, капітан і легенда "Ліверпуля". Подобалася його поведінка на полі та поза полем, у Стівена ніколи не виникало проблем зі ЗМІ, завжди були адекватні відносини з ними. Тож моїм кумиром був Стівен Джеррард.

Був цікавий випадок, коли ми з сім'єю відпочивали в Дубаї. Вранці я стояв із дружиною на сніданку. Замовив яєчню та дивився в підлогу. А у футболістів є відмінна риса - не зовсім хороші нігті на ногах. Бачу - у когось нігті такі ж підозрілі, як у мене. Піднімаю очі - а там стоїть Стівен Джеррард. Ось це була зустріч із ним, уявляєте! (Сміється)

Я - досить сором'язливий, і навіть не попросив із ним сфотографуватися. Але у нас із дружиною була річниця весілля, і наші батьки підійшли до Джеррарда та взяли у нього автограф - "Для Сергія й Ані", - поділився півзахисник "Динамо" в ефірі благодійного марафону на радіо "Аристократи".

Сергій Сидорчук, разом із іншими динамівцями - Георгієм Бущаном, Артемом Бєсєдіним, Олександром Караваєвим, приєднався до флешмобу #станькумиром, організованого до Міжнародного дня захисту дітей.

У профайлі Сергія Сидорчука на сайті Payphone можна забронювати персональне відеоповідомлення від капітана нашої команди, а також замовити м'яч або фото з автографами всіх футболістів київського "Динамо". Усі зібрані кошти будуть спрямовані благодійним фондом "Таблеточки" на придбання необхідних медикаментів для дітей, що проходять лікування від раку в лікарні "Охматдит".

Стань кумиром для улюблених футболістів, щоб врятувати життя маленьких онкопацієнтів!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер