Станемо чемпіонами разом!

Станемо чемпіонами разом!

У недільному поєдинку «Динамо» - «Таврія» може визначитися найсильніша команда України в сезоні 2008/09. Динамівці, відірвавшись від найближчого переслідувача на 12 очок, можуть достроково, за три тури до закінчення, стати чемпіоном України. Для цього в поєдинку з кримчанами їм необхідно поповнити турнірну скарбничку лише одним пунктом. До речі, навіть статистика, не кажучи про співвідношення сил суперників, говорить за вдалий для господарів результат гри. В останніх 33-х поєдинках «Динамо» з «Таврією» столичні футболісти не знали гіркоти поразок, незмінно набираючи очки. А на стадіоні імені Валерія Лобановського поточна переможна серія киян налічує 11 зустрічей.

Завжди приємно, коли звання чемпіона команда здобуває на своєму стадіоні, перед рідними вболівальниками. Так було неодноразово в історії «Динамо», віримо, так буде і цього разу. Футбольний клуб «Динамо» звертається до киян і гостей міста прийти в неділю на стадіон, підтримати улюблену команду і, будемо сподіватися, разом у 13-й раз в історії стати чемпіонами України. Синоптики обіцяють теплу погоду і безхмарне небо, а гравці щосили готуються подарувати незабутнє футбольне свято.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. До вашої уваги пропонуються вхідні пропуски вартістю 10, 20 і 30 гривень, залежно від обраного сектора. До матчу випущено ілюстровану програму. Ціна – 5 гривень. Довідкова служба відділу розповсюдження квитків: (+38044) 279-5272. Тут же приймаються колективні заявки на відвідування матчу.

Нагадаємо, що матч 27-го туру ЕпіЦентр-Чемпіонат України з футболу «Динамо» - «Таврія» відбудеться 10-го травня, в неділю, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 18:00.

Ласкаво просимо!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер