Станіслав Богуш: «Було складно втягнутися в роботу»

Станіслав Богуш: «Було складно втягнутися в роботу»

Для воротаря Станіслава Богуша нинішній міжсезонний цикл є першим, який він проводить у «Динамо». Стас, відігравши в основному складі «Динамо» більшість матчів чемпіонату України і Ліги чемпіонів в першій частині сезону, не має наміру поступатися позицією й надалі. Зараз він нарівні з усіма тренується на зборах в Іспанії, зберігши свої ворота в недоторканності в першому контрольному матчі з казанським «Рубіном».

- Стас, чим другий збір відрізняється від першого в плані воротарської підготовки?

- Якщо брати виключно воротарське питання, то на перших зборах у нас була об'ємніша робота на фізичну витривалість. Зараз же в нас більш «вибухова» підготовка, і акцент вже робиться на швидкість і реакцію.

- На першому зборі ти отримав неприємну травму. Зараз вже нічого не турбує?

- Ні, зараз вже все нормально. Звичайно, через те, що пропустив половину збору, було доволі складно втягнутися в роботу, але кількох тренувань вистачило для того, щоб увійти до робочого ритму, і вже виконувати пропоновані навантаження разом з усіма.

- У перші дні другого збору була дощова погода. Це не відбивається на підготовці команди в негативному плані?

- Так, перші три дні йшли проливні дощі, що не могло не внести певні корективи до планів підготовки команди – тренерському штабу навіть довелося скасувати кілька тренувань. Звичайно, не дуже приємно працювати в таких умовах. Втім, уже кілька днів стоїть суха погода, пригріває сонце. Сподіватимемося, що така погода протримається до закінчення зборів.

- А як воротарям кататися у багнюці? Напевно, в цьому мало приємного...

- Нам не звикати. Неодноразово тренувалися в несприятливих умовах, тому якщо і тут доведеться – нічого страшного в цьому не бачу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер