Станіслав Богуш дебютував у «Динамо»

Станіслав Богуш дебютував у «Динамо»

Матч із запорізьким «Металургом» став дебютним для воротаря «Динамо» Станіслава Богуша. Причому, цей дебют вийшов не зовсім звичайним, адже Станіславу довелося грати проти своєї колишньої команди, кольори якої він захищав ще зовсім нещодавно. Тим не менш, перша гра Богуша в складі «Динамо» вдалася. Воротар надійно провів поєдинок, не пропустивши жодного м'яча. А після матчу поділився враженнями із журналістами:

- Почував себе достатньо спокійно. Звичайно, трохи незвично грати проти хлопців, яких знаєш краще, ніж партнерів по команді. Але таке футбольне життя, гадаю, йде нормальний процес, тому все це тимчасово. Сьогоднішній матч був дуже важливим, нас Юрій Павлович серйозно на нього налаштовував, адже в команди достатньо складний календар, в чемпіонаті не можна втрачати очок. Тому всі хлопці вийшли на гру сконцентрованими. У другому таймі, можливо, ми трохи зменшили оберти, але це сталося внаслідок того, що результату вже було досягнуто. Плюс, незважаючи на пізній початок зустрічі, погода була спекотною. В цілому, вважаю, хлопці впоралися.

- Ви в «Динамо» зовсім недовго. Розраховували, що вдасться дебютувати так скоро?

- Не розраховував, але був готовий до цього. Все йде нормально.

- З новими партнерами налагодили взаєморозуміння?

- Звичайно. В команді дуже хороші, приємні хлопці. Багатьох я знаю ще по юнацькій і молодіжній збірним.

- Перед матчем екс-партнери по «Металургу» щось вам говорили?

- Так, але більше в жартівливій формі. Мовляв, давай, допоможи нам (сміється).

- Ви не пропустили жодного м'яча. Можна сказати, що дебют вдався?

- Гадаю, так. Дякувати богу.

- Після гри обнімалися з Постранським?

- Так, він привітав, побажав успіхів. Ми з Віталіком достатньо тісно співробітничали, тому взаємини у нас склалися дуже хороші.

- За спиною динамівських захисників почуваєтеся впевнено?

- Звичайно. Але граючи в такій команді, як «Динамо», маєш двоякі почуття: з одного боку розумієш, що команда бореться за найвищі місця і ставить перед собою максимальні завдання. А з іншого, ти мало того, що маєш, як говориться, взяти все своє, але необхідно ще й врятувати команду. Це достатньо серйозний аспект. А в цілому, почуваю себе впевнено. Маю сказати, як і в будь-якій команді, захисників потрібно іноді «будити», в тому числі і динамівських.

- З легіонерами важко спілкуватися?

- Ні, вони всі добре розуміють російську мову. Бадр, здається, говорить краще, ніж деякі українці (сміється). З Бетао в разі чого трохи спілкуємося англійською, тому в цьому плані проблем немає.

- Сьогодні запоріжці завдали по ваших воротах лише кілька небезпечних ударів. В «Металурзі», напевно, роботи було більше?

- Якщо роботи мало, все одно необхідна концентрація. І навпаки, коли ти постійно в грі, завжди знаходишся в тонусі. Не доводиться зайвий раз включати увагу, це відбувається само собою. А коли 90 хвилин можеш просто простояти або проходити, кілька разів віддавши пас, а на 91-й хвилині по твоїх воротах суперник завдасть удару, до цього потрібно бути готовим. У цьому і полягає головна складність.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер