Станіслав Богуш: з ОАЕ до Запоріжжя

Напередодні новорічних свят більшість футболістів «Динамо» повертаються з теплих країн. Не став виключенням і воротар Станіслав Богуш. Приїхавши з дружиною Оленою з Арабських Еміратів, він планує з'їздити додому до Запоріжжя, а Різдво відсвяткувати в Києві:

- Настрій передсвятковий, в Еміратах вдалося добре відпочити, - поділився враженнями Стас. - Все сподобалося. В основному, у нас був пасивний відпочинок, засмагали на пляжі, а ввечері їздили до міста. В Еміратах дуже красиві високі будівлі, все палає, світиться... На екскурсії не їздили, зате побували на фіналі клубного чемпіонату світу в Абу-Дабі. Матч вийшов цікавим, «Барселона» грала з «Естудіантесом» і, програючи по ходу матчу, вирвала перемогу в додатковий час. Отже без футболу відпустка не обійшлася. Крім того, окрім Сергія Кравченка, з яким ми відпочивали разом, у готелі зустрів багато хлопців з інших клубів України та Росії. З ОАЕ привезли цілу валізу сувенірів, подарунків та гостинців.

- Хлопці, в основному, грали у футбол та волейбол, - доповнює розповідь Стаса дружина Олена. - Взагалі, від футболу я ніколи не відпочиваю – вдома телевізор завжди налаштований на спортивний канал, у всіх закладах ми дивимося лише футбол, і ця відпустка не стала виключенням (посміхається). Щоправда, дивилися ще й американський футбол. Що стосується поїздки на фінал, гра була цікавою, але коли Стас не грає, я футбол майже не дивлюся. Ще були в аквапарку... Що стосується сувенірів, ми поповнили свою колекцію чашок, а рідним, близьким і друзям привезли брелоки, магнітики та інші дрібниці. Звичайно, не змогли відмовити собі в цукерках, адже на сході дуже смачні національні солодощі. У магазинах їх завжди дають пробувати, тому ми й самі наїлися, і цілий мішок привезли додому.

- Подарунки на Новий рік один одному вже приготували?

- Звичайно. Ми їх замовляємо, тому сюрпризу не буде. Щоправда, на День народження Стаса, мені вдалося його здивувати - подарувала йому професійний м'яч для американського футболу. Суть у тому, що в нас його купити неможливо, він продається лише в Америці, і те не в усіх штатах. Я замовляла його у Філадельфії, він справжній, зі свинячої шкіри. Я знаю, що Стас його дуже хотів, оскільки любить американський футбол. Він дуже зрадів.

- Стасе, а ти про збори вже думаєш?

- Поки є час, прагну відпочивати. Але футбол, звичайно, в думках постійно, по-іншому просто не буває, хто б і що не казав. Ще кілька тижнів відпустки не завадять. Спочатку рідних відвідаємо, а потім з новими силами на збори. Буде напружена, копітка робота, без якої не обійтися.

- Як сприйняв новину про те, що тепер із воротарями працюватиме Михайло Михайлов?


- Я добре його знаю за збірною, як чудового фахівця. Але якщо чесно, така перестановка стала для нас сюрпризом. За той проведений у «Динамо» час звик працювати з Краковським. Але й із Михайловим підтримував хороші стосунки на зборах національної команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер