Станіслав Богуш: «Поразка в Донецьку - не привід не перемагати «Карпати»

Після матчу «Динамо» - «Карпати» (1:1) гравці господарів не приховували свого розчарування. На прохання про інтерв’ю футболісти незмінно відповідали відмовою. Одним із небагатьох, хто погодився взяти на себе відповідальність, став воротар Станіслав БОГУШ:

- Складно сказати, що зараз відбувається, але щось явно не так. Гадаю, кожному футболісту нашої команди є за що собі дорікнути. Потрібно поборсатися в собі та знайти причини ситуації, що склалася. З неї потрібно виходити злагоджено. За великим рахунком, страшного ще нічого не сталося, але вже час замислитися. Поки є час щось виправити.

- Команда дуже довго не виходила з роздягальні. Відбулася неприємна розмова з тренером?

- За такого стану речей було що сказати і тренеру, і президенту. Гадаю, кожен розбереться в собі та зробить правильні висновки.

- Поразка в Донецьку психологічно вплинула на команду?

- Я не психолог, тому складно відразу сказати. Звичайно, поразки ніколи не додають упевненості, але це не причина не перемагати «Карпати».

- У собі впевнений?

- Так, упевненість здобувається. Так сталося, що певний час у мене не було ігрової практики, а впевненість приходить тільки через ігри. Для воротаря дуже важливо відчувати силу і ритм

- У першому пропущеному м’ячі від «Шахтаря» більше твоєї провини, чи проблема в якості газону?

- Ні, провина моя. Складно щось сказати у своє виправдання, та й сенсу немає. Упевнений тільки, що якби та ситуація повторилася ще десять разів, в усіх випадках я би відбив чи зловив м’яча.

- Після того моменту ти двічі нейтралізував виходи віч-на-віч. Значить, пропущений м’яч тебе не зломив?

- Не зломив, але в цілому, на результат гри вплинув.

- Незабаром на «Донбас-Арені» грати збірній. Як можеш оцінити якість газону в Донецьку?

- Гадав, він краще. Невеликі вибоїни є, але із «Сан-Сіро», звичайно, не порівняти. Такого поля в Мілані я не чекав побачити. У цьому плані італійцям є над чим працювати.

- Як вважаєш, трьохматчева дискваліфікація Вукоєвича заслужена?

- Упевнений, що ні. Якби такі рішення залежали від мене, у тій ситуації було достатньо обопільного попередження Вукоєвича та Кучера. Всі бачили, наскільки картинно останній все змалював, ніби Огнєн його не кулаком штовхнув, а ножем ударив.

- Яка твоя реакція на поведінку Кучера? Він, все ж таки, твій партнер по збірній...

- Я нікого не буду засуджувати. Це в збірній ми партнери, а на полі – затяті вороги. Тому кожен робить так, як вважає за потрібне. Але, однозначно, такі моменти футбол не прикрашають.

- Не лячно було грати проти львів’ян, враховуючи епідемію грипу?

- Ні, ми навіть не думали про це.

- У клубі застосовуються якісь заходи проти епідемії?

- Так, учора всі футболісти були щеплені проти грипу.

- Як ставишся до ідеї перенести матч проти «Інтера»?

- На мій погляд, нічого страшного поки не відбувається. Хоча, ми не так часто ходимо по місту, щоб скласти правильну картину. Мені здається, через епідемію поки не варто переносити матч.

- Який настрій на «Інтер»?

- Бойовий, звичайно. Ми зобов’язані їх перемагати. Упевнений, «Динамо» в змозі показати кращу гру, ніж у Мілані. Боротися будемо до останнього.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер