Станіслав Богуш: замок на воротах «Динамо»

Станіслав Богуш: замок на воротах «Динамо»

Найкращим гравцем жовтня за версією газети «Команда» з результатом у 11 балів визнаний воротар київського «Динамо» Станіслав Богуш. Відзначимо, що Богуш став другим представником «Динамо», який досяг подібного успіху: в липні і серпні найкращим гравцем місяця визнавався динамівський нападник Артем Мілевський.

За право бути названим найкращим розвернулася неабияка боротьба. В результаті голкіпер «Динамо», набравши 11 очок, випередив лише на один бал півзахисника нашої команди Олександра Алієва. Також до четвірки найкращих з результатом у 7 очок потрапив динамівець Тарас Михалик. По одному балу набрали захисник Андрій Несмачний і півзахисник Мілош Нінкович.

Відзначимо, що головний тренер Юрій Сьомін і капітан команди Олександр Шовковський, які брали участь у голосуванні, не були солідарні в своєму виборі. Юрій Павлович віддав свій голос за захисника Тараса Михалика, а СаШо – за свого колегу Станіслава Богуша.

В загальному заліку за підсумками трьох місяців продовжує лідирувати Артем Мілевський, маючи в активі 40 балів. Враховуючи той факт, що більшу частину жовтня Артем пропустив через травму і йому не вдалося набрати залікових очок в голосуванні, динамівця практично наздогнав форвард харківського «Металіста» Джексон Коельо – у нього 38 балів. Також до п'ятірки найкращих за підсумками трьох місяців входять динамівці, які досягли найбільшого прогресу саме в жовтні, – Олександр Алієв (16 очок), Станіслав Богуш (13) і Тарас Михалик (12). 11-е місце в загальному заліку, маючи в активі по два очки, ділять ще із чотирма футболістами півзахисник Мілош Нінкович і нападник Ісмаель Бангура.

Підсумки жовтня

 

1

Станіслав БОГУШ

"Динамо"

11

2

Олександр АЛІЄВ

"Динамо"

10

3

Джексон Коельо

"Металіст"

8

4

Тарас МИХАЛИК

"Динамо"

7

5

Андрій НЕСМАЧНИЙ

"Динамо"

1

 

Мілош НІНКОВИЧ

"Динамо"

1

 

Константинос Макридіс

"Металург" Д

1

 

Папа Гуйє

"Металіст"

1

 

Всеволод Романенко

"Карпати"

1

 

Валентин Слюсар

"Металіст"

1

 

В'ячеслав Чечер

"Металург" Д

1

 

Григорій Ярмаш

"Ворскла"

1

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер