Станьте ближче до улюбленої команди!

Станьте ближче до улюбленої команди!

Вероніка, як переможниця конкурсу «Постав своє питання Александару Драговичу» проведеного на нашій офіційній сторінці у Facebook отримала можливість зустрітися на базі київського «Динамо» в Конча-Заспі зі своїм кумиром і отримати від нього іменну футболку (надану shop-fcdk.com) з автографом.

Ще до поїздки до клубного тренувального центру вона звернулася в офіційний сайт з проханням відправитися туди зі своїм чоловіком. Ну як ми могли відмовити! Після зустрічі з Алексом і генеральним директором київського «Динамо» Резо Чохонелідзе Вероніка Петракова висловила свої враження наступними словами: 

- Хочу подякувати організаторам за позитивні емоції і побажати удачі, кар'єрних успіхів і гарного настрою! Було здорово побувати на базі «Динамо» і трохи подивитися на все зсередини, і так, там відчувалося таке поняття як «динамівська сім'я» - настільки тепло всі один з одним спілкувалися! Так само хочу побажати удачі всім уболівальникам, які беруть участь у конкурсах - це непередавані емоції, коли стаєш трохи ближче до улюбленої команди!

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер