Тенісбол по-динамівські

Тенісбол по-динамівські

Динамівські будні на зборі в Іспанії не відрізняються особливою вигадкою. Дворазові тренування, вільний час в готелі «Вестін» – жодних розваг. Але футболістам вони і не потрібні – вони приїхали повноцінно готуватись до весняних матчів чемпіонату України, тому ніщо не повинно відволікати хлопців від футболу.

А ось тренери вирішили зіграти в тенісбол (перебивання м’яча ногами через сітку) – так звана команда «старих» порти «молодих». «Старцям» були Юрій Сьомін і Валерій Зуєв, а «молодими» - Олег Лужний і Сергій Овчинніков.

Азарту в матчі було предостаньо. І це зважаючи на чималу різницю у віці – «старим» на двох 115 років, а «молодим» - усього 76. Олег Лужний навіть сказав перед змаганням, мовляв, «якщо програємо, бігатиму на базі до шостої ранку».

Але «старці» дали бою. Гра видалася не менш захоплюючою, аніж учорашній спаринг «Динамо» проти «Зеніту». Першу партію, попри прогнози Лужного, виграли «старці». Олег Романович, не бажаючи миритись із програшем, попросив негайного реваншу. І тут уже перемога була за «молодими». Не обійшлось без третьої партії, а тут вже зав’язалась справжня боротьба. «Старці» вели 13:9, 14:13, але в підсумку мінімально поступились 14:16 (гра велась до різниці в два м’ячі).

Переможці, зрозуміло, залишились задоволені результатом, а «старці» пообіцяли обов’язково влаштувати реванш.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер