Стартував Меморіал Макарова

Сьогодні «Динамо-Академія» (хлопці 1993 р.н.) і молодіжний склад нашої команди провели свої перші матчі на XV Меморіалі Макарова.

У суперниках у підопічних Юрія Єськіна та Павла Неверова був молодіжний склад «Оболоні», який на даний момент займає 10-е місце у своїй першості. Враховуючи різницю у віці, «пивовари» володіли перевагою, але й наші хлопці дуже небезпечно огризалися. Проте, саме «Оболоні» вдалося відкрити рахунок, коли Олексій Репа скористався з помилки наших захисників під час створення штучного положення поза грою, вискочив віч-на-віч із Волинцем і переграв його.

Утім, динамівці проявили характер, і за десять хвилин до кінця матчу відігралися. Роман Дзюбинський не зміг виграти дуель у воротаря «Оболоні» з першого разу, але з другої спроби все ж таки відправив м'яча вже в порожні ворота. Більше того, наші гравці могли й вирвати перемогу, але, на жаль, спроби Антона Котляра та Артема Швидкого відправити м'яча до сітки виявилися невдалими.

«Динамо-Академія» – «Оболонь» (молодіжний склад) – 1:1 (0:0).

«Динамо-Академія»:
Волинець, Акубардія, Братков, Балан (Білошевський, 73), Трубочкін, Єфремов (Мойнарович, 73), Боровик (Котляр, 31), Скакун (Дзюбинський, 67), Пивовар, Тотовицький (Квашук, 75), Панфілов (Швидкий, 67).

Голи: Дзюбинський (78) – Репа (58).

* * *

Молодіжний склад «Динамо» розпочав свій поєдинок дуже жваво. Вже на 10-й хвилині рахунок було відкрито – Євген Макаренко спіймав помилку захисної лінії суперника, вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв його і відправив м'яча до порожніх воріт. Підопічні Володимира Мунтяна продовжили атакувати, логічним підсумком чого став другий гол у ворота «Ниви». Це Франк Теміле вдало підставив ногу після прострілу партнера з правого флангу, і м'яч проскочив за лінію воріт. А ось наприкінці тайму наша команда пропустила необов'язковий м'яч. Лапушенко небезпечно зіграв у межах штрафного майданчика, і Сергій Кушка реалізував пенальті.

У перерві в «Динамо» повністю оновився склад, і свіжі підопічні Володимира Мунтяна відразу ж забили третій м'яч. Максим Боровець поборовся до кінця з суперником, і з кута воротарського майданчика відправив м'яча до сітки воріт. Буквально відразу ж рахунок міг збільшувати Павло Ксьонз, але не поцілив у порожні ворота. Ближче до завершення матчу динамівці дозволили супернику скоротити розрив до мінімуму – Павло Лук’янець утік від захисників і пробив Ткачука. Утім, переможний рахунок наша команда все ж таки втримала, незважаючи на те, що догравала поєдинок удесятьох – завчасно поле залишив Максим Лещенко, який отримав невелике ушкодження.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Нива» (Вінниця) – 3:2 (2:1).

«Динамо» (молодіжний склад):
Тимофеєв (Ткачук, 46), Лапушенко (Лещенко, 46), Пінчук (Прилєпов, 46), Шматоваленко (Боровець, 46), Менжега (Щедрий, 46), Макаренко (Прокипчук, 46), Іванющенко (Ксьонз, 46), Окодува (Логінов, 46), Сокуренко (Козлов, 46), Дудченко (Осадчий, 46), Теміле (Назарчук, 46).

Голи: Макаренко (10), Теміле (35), Боровець (47) – Кушка (43, пен.), Лук’янець (75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер