Стартував новий сезон конкурсу «Щасливий пенальті» від «Динамо» і «Favorit Sport»!

Стартував новий сезон конкурсу «Щасливий пенальті» від «Динамо» і «Favorit Sport»!

У перерві матчу 3 туру УПЛ між «Динамо» і «Шахтарем» Юрій був результативним із 11-метрової позначки і став переможцем конкурсу. За це він отримав пам'ятні подарунки від організаторів.

Переможець зазначив, що в дитинстві займався футболом у смт.Каліта під Києвом, завдяки чому відзначитися з пенальті для нього не склало особливих труднощів.

«Я прийшов не заради призу, а заради емоцій. А так, звичайно, задоволений, що переміг. Побачив рекламу в Instagram, мені стало цікаво, виконав умови і потрапив сюди», - розповідає переможець.

За умовами конкурсу, ворота «Динамо» завжди захищає професійний воротар. Цього вечора це був голкіпер команди «Динамо» (U17) Денис Ігнатенко.

Загалом, Денис упорався з сімома ударами, як від інших учасників конкурсу, так і від спеціальної гості - телеведучої Елли Іванюкович. Крім того, динамівського воротаря перевірив на вміння і реакцію легендарний форвард «біло-синіх» - Олег Саленко, чиї удари Денис зумів відбити. Впоратися ж із хвилюванням юному футболісту допомогла солідна група підтримки в особі партнерів по «Динамо» (U17).

«Після першого удару стало зрозуміло, що Юрій займався футболом, адже непідготовлені люди навряд чи так ударили б. Зрозуміло, емоції б'ють через край. На такому стадіоні я вперше відбиваю пенальті. Спасибі хлопцям, які мене підтримували, я відчував упевненість, і це зіграло велику роль», - зізнається молодий гравець.

У конкурсі пенальтистів «Щасливий пенальті» від «Динамо» і «Favorit Sport» на НСК «Олімпійський» відкрито сезон! Наступні змагання для вболівальників - згідно з календарем домашніх матчів клубу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер