»Сток Сіті» – «Динамо». Початок матчу о 22:05

»Сток Сіті» – «Динамо». Початок матчу о 22:05

Наскільки важливий майбутній матч для «Динамо», можна легко зрозуміти, заглянувши до турнірної таблиці. Програвши в четвертому турі «Бешикташу», кияни опустилися в ній на третє місце. Добре, що навіть у ситуації, що склалася, все в руках «Динамо», і дві перемоги в останніх матчах групового турніру безпосередньо виведуть команду до плей-офф. Тепер справа «за малим» – набрати по три очки в поєдинках зі «Сток Сіті» та «Маккабі». Можна, звичайно, і менше, але в такому випадку успіх команди Юрія Сьоміна буде залежати від результатів конкурентів.

До Англії «Динамо» прибуло практично в оптимальному складі. Без колись основних гравців захисту – Попова та Михалика – команда виступає практично місяць і напевно їх відсутність не стане проблемою. Викликає хвилювання дискваліфікація Дениса Гармаша, провідного гравця команди минулої осені. Замінити його є кому, номінально це і Аруна, і Корреа.

«Сток Сіті» цілком влаштовує нічия, а ось «Динамо» потрібно перемагати. Таке завдання зобов’язує Юрія Сьоміна обирати відповідну тактику. Тренер може задіяти Мілевського, який набрався сил через дискваліфікацію на внутрішній арені, Шевченка, який одужав. У чудовій формі головні бомбардири команди – Ідейє та Ярмоленко.

У своїх інтерв’ю динамівці відзначали важливість рівного протистояння атлетичним британцям в єдиноборствах. Велика кількість м’ячів гравці «Сток Сіті» забивають після розіграшу стандартних положень, флангових навісів до штрафного майданчика. У першому матчі у «Динамо» в центрі захисту вийшли Бетао та Юссуф. Зараз бразильця напевно буде переведено на лівий фланг, а його місце займуть Алмейда чи Хачеріді.

Обслуговувати зустріч буде 43-річний Флоріан Майєр із Німеччини. Київські вболівальники футболу пам’ятають Майєра за роботою у грудні 2008 року на матчі групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» – «Фенербахче» (1:0) та першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи минулого сезону, в якому «біло-сині» переграли вдома англійський «Манчестер Сіті» (2:0). Асистентами Майєра стануть Хольгер Хеншель та Кристоф Борнгорст. Асистенти арбітра за воротами – Тобіас Вельц та Маркус Вінгенбах.

Матч 5-го туру групового турніру Ліги Європи «Сток Сіті» – «Динамо» відбудеться 1 грудня у Сток-он-Трент на стадіоні «Сток». Початок о 22:05 (час київський). У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер