»Сток Сіті»: менше двох діб у Києві

»Сток Сіті»: менше двох діб у Києві

Англійський «Сток Сіті», суперник «Динамо» по матчу першого туру групового турніру Ліги Європи, визначився із програмою перебування в Києві. У столиці України гості з Туманного Альбіону проведуть менше двох діб.

У середу, 14 вересня, о 14:30 в аеропорту «Бориспіль» приземлиться літак із командою «Сток Сіті» та офіційними особами клубу на борту. Як і більшість команд, що приїжджають у рамках єврокубків до Києва, англійці розташуються у п'ятизірковому готелі «Хаятт» на Софіївській площі.

Трохи відпочивши в готелі, головний тренер гостей Тоні Пьюліс вирушить на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де відбудеться регламентна передматчева прес-конференція, початок якої запланований на 17:15. Слідом за наставником на стадіон прибудуть і його підопічні, де проведуть відкрите перші 15 хвилин для представників ЗМІ тренування (початок о 18:00). У райдері гостей з Англії нічого надприродного: 20 м'ячів, одні переносні ворота, два масажні столи, 15 кілограм льоду в кубиках, фрукти, чай, кава та велика кількість мінеральної води без газу. У середу ввечорі в одному з ресторанів Києва відбудеться офіційна вечеря представників «Динамо», «Сток Сіті» та делегата УЄФА.

У четвер уранці на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбудеться нарада за участю представників команд-суперниць, делегата УЄФА, суддівської бригади, суддівського спостерігача, адміністрації стадіону та інших служб, відповідальних за проведення матчу. На гру з готелю «Хаятт» делегація «Сток Сіті» виїде за дві години до початку матчу, о 18:00. У роздягальні має бути все те ж саме, що й на передматчевому тренуванні, лише кількість мінеральної води трохи більша.

О 20:00 свисток арбітра Овідіу Аліна Хатегана з Румунії сповістить про початок матчу «Динамо» – «Сток Сіті». Після його завершення команда з Англії вирушить до аеропорту «Бориспіль», звідки візьме курс на Туманний Альбіон.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер