»Сток Сіті» знайомиться з Києвом

»Сток Сіті» знайомиться з Києвом

Із одноденним візитом столицю України відвідала делегація найближчого суперника «Динамо» по групі Ліги Європи – «Сток Сіті». В обов’язки представницької групи, яку очолював секретар клубу Еді Харрисон, входило вирішення багатьох організаційних питань, пов’язаних із перебуванням «Сток Сіті» в Києві 14 та 15 вересня, а також групи вболівальників команди, до якої на даний момент входять 300 людей.

Англійці з характерною скрупульозністю ознайомилися з інфраструктурою стадіону «Динамо», відвідали роздягальні, зал для прес-конференцій, поле. Станом останнього вони залишилися дуже задоволеними. Особливу увага представники «Сток Сіті» приділили безпечному перебуванню й пересуванню містом як офіційної делегації, так і групи підтримки. Це було темою окремої бесіди англійців із представниками столичних правоохоронних органів.

Програма перебування «Сток Сіті» в Києві розписана буквально за хвилинами. Вирішивши всі необхідні питання, англійці повернулися додому. Але, ненадовго… До зустрічі 15-го вересня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер