Сторінки нашої історії. Динамівський автобус. Частина 8-а

Сторінки нашої історії. Динамівський автобус. Частина 8-а

До передостанньої зупинки нас доставив автобус всесвітньо відомого шведського виробника Volvo.

26 травня 2000 року компанія Volvo Ukraine та ФК «Динамо» Київ підписали контракт, за яким скандинавська фірма стала технічним спонсором флагмана українського футболу. На презентації контракту компанією Volvo Bus було продемонстровано красень-авто, яке через кілька місяців після відповідної комплектації отримали у своє розпорядження динамівці.

Цей автобус мав 37 місць, масажні столи та решту необхідних пристосувань, аби під час подорожі гравці почувалися комфортно.

На урочистій процедурі підписання контракту генеральний директор Volvo Ukraine Пітер Андерсон сказав: «Київське «Динамо» - футбольний клуб No.1 в Україні. Ми також прагнемо стати найкращими на українському ринку. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та корисною для обох сторін». Почесний президент нашого клубу

Григорій Суркіс у свою чергу зазначив: «Цей акт свідчить про те, що західні компанії бачать в українських гідних партнерів, тож це не тільки крок назустріч київському «Динамо», це крок назустріч Україні».

Відслуживши вірою та правдою першій команді протягом трьох років автобус Volvo був переданий «Динамо-2» та багато років ще й використовувався також для обслуговування команд-гостей динамівців.  

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* використано фото з медіа-бібліотеки Олексія Новіка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер