Пристрасть і емоції. Збірна Ліги дворового футболу зіграла з «Динамо» (U-13)

Пристрасть і емоції. Збірна Ліги дворового футболу зіграла з «Динамо» (U-13)

Стало доброю традицією проводити відкриття і закриття сезонів, а також жеребкування і нагородження переможців у конференц-залі стадіону «Динамо» імені В. Лобановського. На одному з таких заходів учасники домовилися зіграти незвичайний товариський матч – збірна найкращих гравців команд Ліги дворового футболу проти вихованців ДЮФШ «Динамо».

Як і слід було очікувати, у Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), який виступив організатором матчу, слова з ділом не розходяться. На НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі команда «Динамо», складена з хлопців 2003 року народження, під керівництвом Валерія Краснощока проекзаменувала збірну Ліги дворового футболу, сформовану з гравців від 13 до 15 років з команд «Пуща», «Гелексі», «Смарагд», «Локос» та «Прогрес».

Матч пройшов у впертій, напруженій та цікавій боротьбі і завершився внічию 1:1!

Детальніше про проведену зустрічі розповів голова молодіжної організації «Ліга дворового футболу» Олександр Онищенко:

- Кілька років поспіль ми проводимо чемпіонати з дворового футболу. Нашим хлопцям завжди було цікаво зіграти з вихованцями динамівської школи. Сергій Михайленко цю ідею підтримав, і ось, така можливість з'явилася. Ми зібрали збірну з п'яти команд різних районів Києва, приїхали на базу і зіграли. Враження залишилися найкращі, хлопцям дуже сподобалося, вони щасливі й задоволені. Ще й результат гідний, хоча вони і старше на рік-два, але все-таки зіграти з футболістами з професійного клубу – значна подія. Вони виклалися на повну, втомилися, але настрій відмінний.

- Подібні заходи будуть проводитися і надалі?

- Для старших хлопців це організувати складніше, тому що не так багато вільних «вікон» у календарі, та й у таких матчах можливі серйозні стики, що досить небезпечно. А ось для молодших, таких, як грали цього разу, цілком можливо. Ми будемо тільки раді, якщо у хлопців ще з'явиться шанс перевірити себе. Мені здається, пару хлопчаків точно б не загубилися, якби потрапили в «Динамо».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер