Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: думки капітанів

Студентська Ліга ФК «Динамо» Київ: думки капітанів

Це щорічний футбольний турнір серед студентських команд вищих навчальних закладів міста Києва, який проводиться під патронатом президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса.

ФІНАЛ. Початок о 14:45

Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана - Національний педагогічний університет ім. М.Драгоманова

МАТЧ за 3-тє місце. Початок о 13:00

Національний університет біоресурсів і природокористування України - Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.

До вашої уваги уваги думки капітанів команд-суперниць:

Олександр Лукашук, капітан НПУ ім. Драгоманова:

- Настрій у команди хороший, хочемо перемогти і показати хорошу гру. Мандражу немає, так як вже не перший раз там граємо в фіналі. Грати на такому стадіоні одне задоволення. Тренувальний процес не змінився, за день до гри проведемо легке тренування, поспілкуємося і будемо готуватися до фіналу. Обіграти суперника можемо за рахунок командних дій, настрою на гру і, звичайно, підбором хороших гравців.

Любомир Смага, капітан КНУ ім. Т. Шевченка:

- Всі з нетерпінням чекають останню гру сезону. Ми сподіваємося, що везіння буде на нашому боці. Деякі з гравців вже брали участь у фінальному матчі, який проходив 4 роки тому, тому у них швидше за все мандражу буде. В цілому, ми працюємо в звичайному режимі. Більше стало тактичних напрацювань. Якщо всі покажуть максимум своїх можливостей, і ми будемо єдиною командою, то я впевнений - обіграємо суперника.

Артем Романюк, капітан КНЕУ ім. В. Гетьмана:

- Настрій прекрасний і бойової. Ми розуміємо всю важливість і відповідальність за результат, якщо простежити тенденцію моїх інтерв'ю, то в кожному з них я говорив з упевненістю про те, що ми вийдемо в наступну стадію турніру і так сталося. Це все завдяки важкій праці команди. І зараз не буду робити винятків, а скажу, що ми переможемо!

Суперника ми можемо обіграти за рахунок бойового настрою, величезного бажання і згуртованості колективу. Я вже не раз говорив, що збірна команда з футболу КНЕУ, всупереч всім недоброзичливцям, це сім'я, я хочу акцентувати на цьому увагу, у нас бувають сварки, конфлікти, непорозуміння, але це процес, я не виношу сварок з хати. Але знаю, що хлопці віддадуть все в цій грі, щоб перемогти! Так склалося, це моя фінальна гра, як капітана і як гравця за збірну мого університету. Знаючи, що хлопці будуть читати цю статтю перед грою і тому хочу сказати: живіть футболом, він повинен приносити задоволення і об'єднувати всіх! Тому, тільки КНЕУ, тільки перемога!

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер