Матчі «Динамо» U-21 та U-19 - на «Динамо» YouTube!

Матчі «Динамо» U-21 та U-19 - на «Динамо» YouTube!

О 14:00 у Львові «Динамо» U-21 у матчі 23-го туру молодіжної першості зустрінеться з місцевими «Карпатами». На офіційному каналі «Динамо» в YouTube буде організовано пряму трансляцію цієї гри зі стадіону «Україна».

У цей самий час на НТБ «Динамо» в Чапаївці «Динамо» U-19 прийматиме однолітків із «Карпат» у рамках 18-го туру чемпіонату U-19.

Трансляцію повного матчу можна буде побачити на «Динамо» YouTube після завершення гри команд U-21.

Матчі коментуватиме Вадим Власенко, причому цього разу він працюватиме в тандемі з Євгеном Козаченком, який буде вести інтерактивне спілкування з уболівальниками-користувачами чату, тож кожен бажаючий зможе поставити запитання та отримати на нього відповідь під час прямого ефіру.

Отже в суботу залиште свої справи та долучайтеся до трансляцій молодіжної та юнацької команд «Динамо», суперниками яких будуть команди львівських «Карпат», які теж багаті на талановитих гравців.

Нагадаємо також, що прямі трансляції доступні для перегляду користувачам офіційного мобільного додатку, тож за іграми динамівських команд можна слідкувати на будь-якій платформі, в тому числі за допомогою мобільного телефону або планшету.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер