Суд зобов’язав ФК «Сан Паулу» повернути борг ФК «Динамо» та наклав штраф

Суд зобов’язав ФК «Сан Паулу» повернути борг ФК «Динамо» та наклав штраф

Спортивний арбітражний суд 19 квітня ухвалив рішення у справі ФК «Динамо» проти ФК «Сан Паулу» щодо трансферу Че Че, у якому підтримав позицію ФІФА щодо сплати ФК «Сан Паулу» на користь ФК «Динамо» як заборгованості за згаданим трансфером у розмірі 2,65 млн євро, так і штрафних санкцій, передбачених контрактом.

Таким чином, суд відхилив апеляцію ФК «Сан Паулу», в якій клуб просив затвердити новий графік платежів та не застосовувати штрафні санкції.

У випадку, якщо ФК «Сан Паулу» не сплатить всю суму заборгованості протягом 45 днів, буде автоматично застосована санкція, що передбачає заборону реєструвати нових гравців (трансферний бан) як на міжнародному, так і на національному рівнях.

Нагадаємо, наразі триває спір між ФК «Динамо» та ФК «Олімпія» щодо заборгованості за останнім трансфером київського клубу — Дерліса Гонзалеза. ФК «Олімпія» оскаржує у Спортивному арбітражному суді рішення ФІФА щодо сплати на користь ФК «Динамо» 5 млн доларів США а також штрафних санкцій, розмір яких на сьогодні сягнув близько 500 тис. доларів США.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер