Суперкубок обслуговуватимуть німецькі рефері

Суперкубок обслуговуватимуть німецькі рефері

Матч за Суперкубок України, який відбудеться 15 липня у Полтаві, буде судити німецька бригада арбітрів на чолі з Вольфгангом Штарком. 38-річний банківський службовець дванадцятий сезон обслуговує матчі німецької бундесліги, а з 1999 року залучається до міжнародних поєдинків. Його помічниками на лінії стануть Ян-Хендрік Зальвер та Фолькер Везель.

Штарку вже доводилось обслуговувати матчі за участю «Динамо». Він працював на поєдинках Ліги чемпіонів «Ювентус» – «Динамо» та «Динамо» – «Рома». Обидва матчі завершилися розгромом киян з рахунком 0:5 та 1:4. Чотири роки тому німець також був головним арбітром відбіркового матчу чемпіонату Європи 2004 Україна – Північна Ірландія, та зафіксував у тому поєдинку нульову нічию.

Варто відзначити, що Штарк має репутацію дотатньо ліберального арбітра, який намагається тримати гру в своїх руках, при цьому не часто використовуючи дисциплінарні санкції.

Досьє. Вольфганг Штарк народився 20 листопада 1969 року в Ердольдингу. Зріст 190 см, вага 81 кг. Одружений. Захоплення – футбол, хокей, спорт у цілому. Арбітр Німецького Футбольного Союзу з 1994 року, коли почав обслуговувати матчі другої бундесліги. З 1996 року судить матчі першого дивізіону.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер