Суперкубок України - це не лише матч довжиною 90 хвилин

Суперкубок України - це не лише матч довжиною 90 хвилин

Цьогоріч Суперкубок – це не лише матч довжиною 90 хвилин, це цілий комплекс цікавих розважальних заходів для уболівальників, метою якого є популяризація вітчизняного футболу в цілому і залучення більшої уваги до матчу за Суперкубок зокрема.

Сам трофей вже подорожує містом на спеціальному кортежі. А сьогодні у парку ім. Шевченка запрацює офіційна фан-зона, урочисте відкриття якої відбудеться ввечері за участю Президента Прем’єр-ліги Володимира Генінсона та Амбасадора УПЛ, шоумена Олексія Потапенка (Потапа).

Тим часом, інша фан-зона вже працює у головному розважальному районі міста – Аркадії. Вже на  вході до пішохідної частини відпочиваючих зустрічають промоутери, юнаки та дівчата, з прапорами, зміст яких присвячений Суперкубку, та запрошують до головної сцени, біля якої споруджено імпровізоване фан-містечко.

На сцені встановлено великий екран, а навпроти – зручні м’які крісла під парасольками, які водночас слугують глядацьким залом і своєрідною зоною відпочинку. Головна аудиторія у цій зоні – це маленькі діти та їх батьки, недарма слоган матча за Суперкубок звучить так: «Хто порадує маму?». Для них влаштовано розважальну програму, яка триває до самого вечора.

Поруч розташовано авторизовану точку продажу офіційної фан-атрибутики Суперкубка. На вибір представлені легкі, «літні» вболівальницькі шарфики, а також немаленький вибір футболок з оригінальними принтами, на яких водночас можна побачити емблеми непримиримих суперників на футбольному полі – «Динамо» та «Шахтаря». Звісно, тематика принтів цілковито присвячена Суперкубку. Ціна будь-якої футболки на вибір становить 300 гривень.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* дивіться фото з Одеси на нашій клубній сторінці у Facebook

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер