Суперкубок України: готовність номер один

Суперкубок України: готовність номер один

У вівторок, 15 липня, матчем за Інтер Суперкубок України в Полтаві стартує новий футбольний сезон. Президент полтавської «Ворскли», яка, власне, і є господарем стадіону «Ворскла» ім. Бутовського, Олег Бабаєв заявив, що всі роботи вже закінчені, стадіон, як і вся інфраструктура, приведено до належного стану. Справжньою гордістю футбольної арени стало красиве табло вартістю більше 2 мільйонів гривень, яке відповідає всім вимогам УЄФА і ФФУ. Загальна сума проведених робіт склала близько 5,5 мільйонів гривень. Також на сьогодні приведено до ладу не тільки стадіон, але й навколишню територію.

Ажіотаж навколо матчу неймовірний. Окрім полтавських шанувальників футболу, охочих своїми очима спостерігати протистояння найкращих команд України, очікується близько семи з половиною тисяч донецьких уболівальників і більше 5 тисяч фанів київської команди. Всього ж стадіон здатен вмістити 24600 глядачів. Організатори поєдинку впевнені, що на матчі буде аншлаг, адже ціни на квитки цілком прийнятні і коливаються від 30 до 120 гривень. І лише в VIP-сектор пропуск коштує 200 гривень.

Особлива увага буде приділена безпеці, оскільки очікується прибуття багатьох VIP-персон. Питання безпеки на стадіоні під час матчу спільно вирішать міліція, МНС і медики. 15 липня, в день проведення Суперкубка, тільки представників міліції очікується більше двох з половиною тисяч чоловіків. Така кількість людей у погонах має запобігти можливим сутичкам між фанатами, хуліганським проявам у місті, а також забезпечити безпеку високопосадовців. Також буде вжито заходів з недопущенню проносу на стадіон заборонених предметів, зокрема піротехнічних виробів і предметів, які можуть завдати травм і тілесних ушкоджень глядачам. Ще буде заборонено заносити напої в скляній тарі, продавати алкоголь і проходити на стадіон в нетверезому стані. «Всі сили будуть направлені на те, щоб люди нормально відпочили і вболівали за своїх улюбленців», – зазначив представник відділу із зв’язків з громадськістю Головного управління МВС в Полтавській області.

Зустріч «Динамо» із «Шахтарем» довірено обслуговувати німецькій бригаді арбітрів на чолі з Вольфгангом Штарком. Його помічниками на лінії стануть Ян-Хендрик Зальвер і Фолькер Везель. Штарк – 38-річний банківський службовець, який вже більше десяти років обслуговує матчі німецької бундесліги, а з 1999 року залучається до міжнародних поєдинків. У Лізі чемпіонів дебютував в сезоні 2001/2002. Слід зазначити, що Штарк має репутацію достатньо ліберального арбітра, який прагне тримати гру в своїх руках, при цьому не часто використовуючи дисциплінарні санкції.

Пряму трансляцію поєдинку покаже титульний спонсор змагання – телеканал «Інтер». Коментувати матч будуть Ігор Циганик і Роберто Моралес. Організатори матчу сподіваються, що грандіозне свято буде проведено на найвищому рівні, і всі шанувальники футболу отримають величезне задоволення від чудового футбольного спектаклю!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер