Суперкубок України: цифри і факти

Суперкубок України: цифри і факти

Відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому матчу за Суперкубок України між «Динамо» і «Ворсклою», який відбудеться 11 липня в Сумах на стадіоні «Ювілейний». Початок матчу о 20:45.

Це буде вже шостий розіграш трофею і другий, організатором якого виступає Прем'єр-ліга. Призовий фонд у нинішньому році не зазнає змін у порівнянні з минулим розіграшем і складе 75 тисяч доларів. Традиційно, переможець отримає дві третини суми (50 тисяч), а та команда, яка програє, задовольниться 25-ма тисячами доларів. Також організатори матчу повідомили, що офіційний м'яч для матчу за Суперкубок України буде наданий компанією «Umbro».

Вартість квитків на поєдинок складає від 50 до 200 гривень. Також Фан-клуб «Динамо» організовує поїздку на автобусах для вболівальників київського клубу. Детальнішу інформацію ви можете отримати тут.

Ті вболівальники, які не потраплять на трибуни стадіону, зможуть спостерігати за прямою трансляцією поєдинку на телеканалі «Інтер». Як і зарубіжні шанувальники українського футболу, для яких буде організована трансляція на супутниковому каналі «Інтер+». Коментувати матч будуть Ігор Циганик та Роберто Моралес.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер