Звіряйте годинник по «Динамо»!

Звіряйте годинник по «Динамо»!

У колекції п'ять видів годинників, на будь-який смак. Вони втілюють класичний стиль та мають сучасний механізм. На них надається безстрокова гарантія за умови належного використання.

Нова колекція є продовженням співробітництва «Динамо» з компанією. Два роки тому в клубному магазині була представлена перша лінія наручних годинників із колишнім логотипом команди. Досвід виявився успішним, годинники користувалися попитом у покупців, тому співпрацю було вирішено продовжити.

Валерій Німенко, директор представництва IMC Manufactoria в Україні:

- У колекції представлені поки що лише чоловічі моделі. Але оскільки у футбольного клубу «Динамо» багато вболівальниць, гадаю, що наступним кроком нашої співпраці може стати розробка жіночих моделей. Хочу зазначити, що годинники виконані за індивідуальним замовленням футбольного клубу, тому їхня кількість обмежена. Годинники нової колекції продаються виключно у клубних магазинах «Динамо» й є унікальними. Пропоновані три моделі годинників із логотипом «Динамо» відрізняються як за технічними характеристиками, так і за ціною
від бюджетних моделей до механічних класу люкс.

IMC Millenium це елегантна модель класу люкс. Кожна деталь годинника ретельно продумана та практична. Це годинник для тих, хто не обмежується поверховим поглядом, цінує практичність та красу. Родзинка цієї моделі прозора задня кришка годинника, що дозволяє побачити роботу механізму. Механічні годинники з автопідзаводом, із механізмом Miyota (Японія), корпус із нержавіючої полірованої сталі, із напиленням п'ятьох мікрон рожевого золота, гільоширований циферблат та ремінець коричневого або чорного кольору з натуральної шкіри із тисненням під крокодила. Годинники виконані у двох колірних гамах: gold, вартістю 5500 грн., та silver (5000 грн.). До них додається ексклюзивний дерев'яний подарунковий футляр.

Модель у стилі неокласики IMC LeGrand. Цей годинник стильний аксесуар. Сучасний дизайн цієї моделі відзначений якоюсь ноткою ностальгії та витонченим шармом. Опукле скло та внутрішнє кільце з розміткою створюють неповторний візуальний ефект. Годинники IMC LeGrand асоціюються з найвишуканішими предметами французької розкоші. Механізм кварцовий Miyota (Японія), титановий блискучий корпус та ремінець чорного кольору з натуральної шкіри із тисненням. В асортименті два кольори gold та silver, вартістю 950 грн. До комплекту входить металевий футляр.

Коли бачиш модель годинника IMC Classico, так і хочеться сказати у простоті своя витонченість. Назва говорить сама за себе класичний, актуальний в усі часи дизайн. Можуть стати оригінальним подарунком для ваших друзів або приємним нагадуванням про улюблену команду для вас. Ці наручні годинники для тих, хто знає собі ціну. Механізм високоякісний кварцовий Miyota (Японія), сталевий корпус та ремінець чорного кольору з натуральної шкіри із тисненням під крокодила. Представлена модель кольору silver вартістю 650 грн. До комплекту також входить металевий футляр.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер