Вільний вечір перед грою

Вільний вечір перед грою

У середу пізно ввечері динамівці рейсом ізраїльських авіаліній повернулися з Тель-Авіва до Ейлату. Переліт на самий південь країни займає, якщо бути точним, лише 44 хвилини. Проте проходження всіх контролів в аеропорту й перебування в залі очікування розтягнуло час «подорожі» до кількох годин. В іншій ситуації тренери навряд чи наважилися долати таку відстань заради контрольного матчу, проте спаринг із сильним суперником Юрію Сьоміну на цьому етапі потрібен, саме зараз наставник має намір визначитися з основною групою гравців, на яку буде покладатися у другій частині сезону.

В аеропорту «Бен-Гуріон» група молодих людей у синіх костюмах привернула загальну увагу. Італійські туристи, які летіли на відпочинок до Ейлату, щільним колом оточили Шевченка. Одна жінка років 45 від надлишку почуттів навіть розплакалася, побачивши перед собою футболіста, якого вона обожнювала. Зробивши з десяток загальних фотографій і роздавши автографи, Андрій зміг продовжити спілкування з партнерами по команді. Осторонь усамітнився Тіберіу Гіоане. Румун у команді головний книголюб, цього разу його увага була прикута до «Воскресіння» Лева Толстого. Інші гравці щільною групою зібралися навколо Артема Кравця, який на «планшеті» показував архів фотографій. Пожвавився, побачивши на одній із них себе, сімнадцятирічного, ще з довгою шевелюрою, Андрій Ярмоленко.

У четвер в розпорядку дня динамівців у Ізраїлі одне тренування. Після обіду гравці відпочивають, а ввечері можуть розпоряджатися своїм часом. За шість днів, із вівторка до неділі, команда зіграє чотири контрольних матчі. У такому щільному графіку футболістам потрібен час для відновлення сил, емоційної розрядки. У п’ятницю, 28 січня, «Динамо» в Ейлаті на полі спорткомплексу «Санрайз» проведе матч із представником російської першої ліги ФК «Нижній Новгород». Початок о 16:30 (час уточнено).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер