Свій перший матч в Іспанії динамівці виграли

Свій перший матч в Іспанії динамівці виграли

У вівторок підопічні Олексія Михайличенко провели перший товариський матч на підготовчому зборі в Малазі. Суперником киян був лідер третього іспанського дивізіону (аналог нашої другої ліги) “Уніон Депортиво Сан-Педро”.

Відмітимо, що був варіант протистояння з “Депортиво” (Марбелья), але команда з Сан-Педро виглядала сильнішою, тому вибір пав саме на неї. Динамівці перемогли з рахунком 3:1, хоча могли виграти і з двохзначною перевагою. Але з десяток вигідних моментів гості так і не реалізували.

У першому таймі команди не змогли відкрити рахунок, а в другому спромоглись аж на 4 м’ячі. На 56-й хвилині Максим Шацьких відібрав м’яч у оборонця і потужно пробив у дальній кут. Через 5 хвилин класну комбінація киян ударом з 15-ти метрів завершив Хацкевич.

Гості зуміли відіграти один м’яч – після подачі кутового шкіряна куля курйозно зрикошетила від когось з іспанців і влетіла в кут воріт Реви. А на 82-й хвилині крапку в матчі поставив Лисицький, головою замкнувши флангову передачу Белькевича.

P.S. Діого Ринкон на ранковому тренуванні ушкодив ногу, через що в матчі участь не брав.

"Уніон Депортиво Сан-Педро" - "Динамо" (Київ) - 1:3(0:0).
Голи:
?67 - Шацьких (56), Хацкевич (61), Лисицький (81).

Перший тайм: Шовковський, Гавранчич, Радченко, Саблич, Боднар, Каддурі, Лисицький, Чернат, Лєко, Мелащенко, Ідахор

Другий тайм: Рева, Гавранчич (Радченко, 69), Несмачний, Гіоане, Гусин, Пеєв, Лєко (Лисицький, 69), Белькевич, Хацкевич, Чернат (Каддурі, 69), Шацьких

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер