Святковий вечір на честь ювілею «Динамо»

Святковий вечір на честь ювілею «Динамо»

Проведення подібних заходів наприкінці кожного року стало в Києві доброю традицією. Разом збираються ветерани столичного футболу, функціонери, тренери, журналісти, є можливість підбити підсумки, обмінятися думками і скласти плани на майбутнє. Родзинкою вечора стає нагородження переможців та призерів першості Києва в усіх вікових групах. Легендарні ветерани футболу, більшість із яких у різні роки виступали за київське «Динамо», на сцені вручатимуть медалі і кубки юним гравцям, давши безцінні напуття у футбольне життя.

У затишній та урочисто оформленій залі в самому центрі Києва зберуться понад 400 гостей, без яких футбол нашого міста уявити просто неможливо. Детальніше про захід розповів один із його організаторів, керівник Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов.

- Нинішній рік дуже знаковий для київського футболу. Відзначаємо 90-річчя «Динамо», 20-річчя міської федерації футболу та 10-річчя київської асоціації ветеранів. Природно, захід буде присвячений нашим уславленим ветеранам та ювілею гордості Києва - клубу «Динамо». Запрошено більше 110 ветеранів «Динамо» починаючи з 60-х років минулого століття. Причому не тільки з Києва, приїдуть і знаменитості, що проживають в інших містах і, навіть, країнах. Хочемо відзначити кожного подарунками, спеціальними нагородами, показавши головне: ніхто не забутий, внесок кожного в перемоги на футбольних полях вписаний у нашу історію золотими літерами. Проведення вечора «Зв'язок поколінь» давно стало нашою традицією. В одній залі зберуться заслужені футболісти, поруч із ними дитячі тренери, люди причетні до розвитку київського футболу. У нас одна велика футбольна сім'я, де кожен як професіонал працює у своєму напрямку, прославляючи київський футбол, а з ним і нашу Україну.

Значну частину клопоту щодо організації вечора «Зв'язок поколінь 2017» покладено на відомого гравця «Динамо» 80-х років, нині президента Асоціації ветеранів футболу міста Києва Віктора Хлуса.

- Є чудова традиція збиратися наприкінці кожного року, підбивати підсумки, нагороджувати найкращих... Ніщо не може її порушити, а цього року привід особливий - відразу три ювілеї. Хочемо відзначити презентами всіх наших заслужених ветеранів, людей, які працюють на київський футбол. І подарувати їм гарний настрій - у паузах виступатимуть відомі естрадні виконавці, готуємо й інші приємні сюрпризи. За попередні десять років накопичений чималий досвід організації таких заходів, хочемо традиційно все провести на найвищому рівні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер