Таких людей забути неможливо

Таких людей забути неможливо

Перед грою ветеранських складів клубів, що була присвячена 85-річчю «біло-синіх», легендарні футболісти, які вигравали найпрестижніші радянські й європейські трофеї, вшанували пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського.

Леонід Буряк та Олег Романцев, Олексій Михайличенко та Сергій Родіонов, Олександр Заваров, Федір Черенков, Володимир Безсонов, Валерій Шмаров, Анатолій Дем'яненко, Вагіз Хідіятуллін, Ігор Бєланов, Ринат Дасаєв та багато інших знаменитих гравців поклали квіти до пам'ятника Валерію Васильовичу.

«У такі моменти не має значення, за яку команду ти виступав у молоді роки, – каже тренер московського« Спартака »Георгій Ярцев. – У Валерія Васильовича Лобановського була своя футбольна філософія, яка приносила успіх. Це особистість світового масштабу, яка своєю роботою та талантом заслужила на загальне визнання».

Роки роботи із Валерієм Лобановським динамівський захисник Ахрик Цвейба згадує з особливою теплотою:

- Якщо Лобановський тебе помітив та запросив до «Динамо» – це показник рівня гравця. Мені добре запам'яталася наша перша зустріч, установка на гру. Після сказаних ним навіть кількох слів просто не можна було погано грати. Інакше як після цього дивитися в очі тренеру. Я доволі часто відвідую Київ, кожного разу приходжу до пам'ятника. Таких людей забути неможливо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер