Тактична перемога команди Михайличенко

Тактична перемога команди Михайличенко

Після розгромної поразки "Динамо" від "Ювентуса" мало хто сумнівався, що відігратися кияни вирішать на своєму наступному супернику - "Поліграфтехниці". Але не на тих натрапили! Зіграні та мобільні олександрійці аж ніяк не підходять на роль "хлопчиків для биття", дав справжній бій підопічним Олексія Михайличенко, застав хвилюватися керманича за підсумковий результат до останніх хвилин.

У складі господарів, порівняно з попереднім матчем, відбулися суттєві зміни в "основі": не вийшли корені старожили Гіоане, Саблич та Леко. Після матчу Михайличенко пояснив це занадто великими навантаженнями, які останнім часом випалина долю вищеназваних гравців. Зате насолодилися нечисленні глядачі грою невгомонного марокканця Бадра Каддурі та технічного бразильця Діого Ринкона. З капітанською пов'язкою команду на поле вивів Андрій Гусин.

З перших хвилин зустрічі динамівці запропонували суперникам шалений темп, з максимальним викладенням у кожному ігровому епізоді. Дуже впевнено виглядав Ринкон, по кілька разів "накручуючи" кількох оборонців та постійно загострюючи гру. Схоже, з кожним матчем дует Шацьких - Ринкон стає все більш зіграним і, не виключено, незабаром може стати головною ударною силою "Динамо". Але, на даний момент, основний атакуючий потенціал зосереджено в півобороні, де тон задає перебуваючий нині у чудовій формі Флорин Чернат.

Саме румуну судилося стати автором першого м'яча. Його несильний удар зі штрафного з гострого кута прийшовся саме у кут воріт Юрія Хриєнко. Голкіпер лише проводив м'яч поглядом… Гол тільки додав атакуючої енергії киянам, які стали все частіше загрожувати воротам суперника. Одна лише пара Шацьких - Ринкон могла, принаймні, тричі збільшити рахунок, але надійно на останньому рубежі грав голкіпер, або форвардам брукувало влучності на завершальній стадії.

Другий тайм пройшов у схожому ключі. Динамівці усією командою розташувалися на половині поля суперника, виснажуючи опонентів так знаним "рваним темпом". Кількахвилинні атаки воріт олександрійців чередувалися паузами та розпасовками на своїй половині поля. Гра йшла до свого закінчення, коли Олександр Мелащенко, що вийшов незадовго наполе, зірвав оплески глядачів чудовим за виконанням та точністю ударом злету, вдруге примусивши Юрія Хриєнко виймати м'яч з воріт.

Перемога з рахунком 2:0 зберегла "Динамо" на четвертій сходинці в турнірній таблиці. Свій наступний матч у чемпіонаті України команда проведе 6-го жовтня в Донецьку проти місцевого "Металургу".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер