«Динамо» - «Волинь»: перемога на одному диханні (+ ВІДЕО)

«Динамо» - «Волинь»: перемога на одному диханні (+ ВІДЕО)

Ще одним емоційним моментом стала хвилина мовчання в пам'ять про легендарного футболіста нашого клубу Андрія Гусіна, що нещодавно трагічно пішов з життя. Безсумнівно, футболісти «Динамо» хотіли здобути перемогу і присвятити її сонячному футболісту зі знаменитої команди 90-х.

У порівнянні з попередньою грою, в якій кияни на виїзді обіграли з великим рахунком в Лізі Європи португальський «Ріу Аве» головний тренер динамівців Сергій Ребров зробив всього лише косметичну заміну, повернувши в стартовий склад Данило Сілву і залишивши в запасі юного Микиту Бурду.

Про першу чверть стартового відрізка слід сказати, що помилилися в своїх очікуваннях, як журналісти, так, напевно, і вболівальники, які очікували побачити в'язку боротьбу на кожному метрі поля. Замість цього динамівці як за рахунок вмілих командних переміщень, так і більш високої індивідуальної майстерності крок за кроком перегравали команду гостей, що логічно вилилося в перший забитий ними дуже красивий гол вже на 18-й хвилині.

Ярмоленко знайшов у карному Юнеса Беланда, який витончено повернув його Андрію і той, поставивши в глухий кут при прийомі цілу групу футболістів «Волині» відправив м'яч у сітку воріт Неділька.

Наступні ще 15 хвилин запам'яталися численними офсайдными пастками, в які раз по раз потрапляли динамівці, але тільки но гості раз помилитися і тут же на 35-й хвилині Ярмоленка і Джермейн Ленс пішли у прорив і вже самі вирішували кому забивати. Відзначимо нашого капітана, який надав можливість для взяття воріт голландцю.

Після перерви динамівці продовжили створювати небезпечні ситуації біля воріт лучан, і робили вони це за рахунок осмислених, часто багатоходових комбінацій, розгадати які обороні команди Віталія Кварцяного майже не вдавалося.

На 61-й хвилині «біло-сині» довели рахунок до великого. Ярмоленко у своєму фірмовому стилі, обробив м'яч і по дузі запустив його у верхній кут воріт «Волині».

Десять хвилин потому, відзначилися гості. Спочатку прекрасний сейв Олександра Рибки не дав шансу відзначитися Бабатунде, але вже після наступного кутового високорослий Жунич ударом головою переграв і Домагоя Віду і голкіпера «Динамо».

Надалі всі небезпечні події відбувалися тільки біля воріт гостей. Явну можливість зробити дубль втратив Ленс, а записав гол на 85-й хвилині на свій рахунок Владислав Калитвинцев, який вийшов на заміну замість Ярмоленко. Йому вдався точний удар у верхній кут з «нерідної» правої ноги.

Ще через три хвилини знову «пробачив» «Волинь» Ленс, але це вже ні на що не вплинуло.

Констатуємо факт того, що Сергій Ребров тактично повністю переграв свого значно більш досвідченого візаві Віталія Кварцяного, що призвело до гарного футболу у виконанні динамівців і розгубленості, від якої так і не оговталися до кінця матчу гості.

УПЛ. 7-й тур

22.09.2014. НСК «Олімпійський». 11,180 глядачів

«Динамо» - «Волинь» - 4:1 (2:0)

«Динамо»: Рибка, Макаренко, Драгович, Сілва, Виду, Риболовля, Сидорчук, Беланда (Буяльський, 77), Ярмоленко (к), Калитвинцев, 77), Ленс, Кравець (Теодорчик, 65).

«Волинь»: Неділько, Сімінін (к), Жунич, Приндета, Немчанінов (Воронін, 76), Бабенко, Бікфалві, Матей, Мемешев (Козьбан, 83), Шабанов (Бабатунде, 46), Кобахідзе.

Голи: Ярмоленко (18, 61), Ленс (35), Калитвинцев (85) - Жунич (72).

Попередження: Бікфалві (51).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер