»Танго» задає темп

»Танго» задає темп

У 2012 році офіційним м’ячем футбольного клубу «Динамо» стане «Танго 12». Продукт компанії adidas також є офіційним м’ячем Євро-2012, яке пройде в червні-липні нинішнього року на полях України та Польщі.

Графіка «Танго 12» розроблена з урахуванням національних традицій Україні та Польщі. Своєрідні орнаменти символізують єдність, суперництво та пристрасть. Важить м’яч, поверхня якого складається ыз 32 термосклеєнних панелей, 432 грами.

Динамівці випробували свій новий робочий інструмент на першому тренуванні збору в Іспанії. Гравці із цікавістю жонглювали м’ячами, які були висипані адміністраторами команди з величезних сіток, обмінювалися думками. У цілому, загальний вердикт був ствердним. Своя думка про «Танго» склалася у Юрія Сьоміна, який за свою тривалу футбольну кар’єру бачив не один десяток різних м’ячів: «Насправді, одне тренування цими м’ячами ми провели ще минулого року. На мій погляд, вони більш жорсткі, ніж попередні моделі. Будемо до них звикати, використовувати на тренуваннях та в домашніх матчах».

І ще один цікавий факт про м’ячі. Вгадайте, скільки їх необхідно команді з 29 футболістів для проведення двотижневого підготовчого збору? Відповідь підказав адміністратор «Динамо» Анатолій Пашковський. 40.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер