Тарас Михавко: «Не опускаємо руки, ще є матч-відповідь»

Тарас Михавко: «Не опускаємо руки, ще є матч-відповідь»

Захисник «Динамо» Тарас Михавко прокоментував перший поєдинок раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського «Зальцбурга» (0:2).

- Тарасе, які емоції? Напевно, прикро програвати з рахунком 0:2, враховуючи, що моменти забити в нас також були?

- Так, звичайно, прикро, що пропустили, хоча могли забивати, у нас теж були хороші моменти. Але, на жаль, такий результат. Тим не менш, не опускаємо руки, тому що є ще матч-відповідь, будемо готуватися, аналізувати припущені помилки, і все буде добре. Це лише перший тайм у нашому протистоянні з «Зальцбургом», другий матч буде в Австрії. Підійдемо до нього в хорошому настрої, проаналізуємо все та будемо грати.

- У першому таймі «Зальцбург» намагався швидко переходити з оборони в атаку, після перерви цих атак було менше, у тому числі тобі вдалося в кількох моментах «перекусити» суперників. Наскільки складно було діяти індивідуально проти футболістів «Зальцбурга»?

- Звичайно, у «Зальцбурга» хороша команда, вони тримали темп і було нелегко. Але ми знали, що так буде, оскільки це матч плей-оф Ліги чемпіонів, і тут всі команди хорошого рівня. Тож, ми готувалися, але, на жаль, так сталося, що пропустили прикрий м’яч у першому таймі, і це, звісно, вплинуло на нас. Рук не опускали, хотіли забити, і на другий тайм виходили з думками, що потрібно забивати й як мінімум зрівнювати рахунок. Але вийшло так, що призначили пенальті наші ворота, і це знову вдарило по нас у психологічному плані. Тим не менш, усе одно хотіли забити гол, прагнули до цього, але, на жаль, не вдалося. Думаю, у нас ще все попереду, є матч-відповідь, тому будемо прагнути здобути позитивний результат для себе.

- «Динамо» старалося забити, багато кутових подавали, Попов поцілив у стійку після подачі від прапорця, ще створювали моменти. Чи було важко діяти проти «Зальцбурга» на другому поверсі?

- Не те, щоб важко. Просто у них хороша команда, футболісти добре підготовлені у фізичному плані, і нам було нелегко – це точно. Ми знали, що вони грають у такому стилі, але, якщо чесно, було нелегко.

- Якщо в першому таймі була злива, то в другому опади припинилися. Наскільки це вплинуло на гру загалом та на переходи з оборони в атаку зокрема?

- Звичайно, це впливало на нашу гру, але умови однакові для обох команд, тож на щось жалітися немає сенсу.

- «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів усі перші матчі проводить на домашній арені. Сьогодні на стадіоні були присутні майже вісім тисяч глядачів. Наскільки відчувалася їхня підтримка?

- Ми відчували цю підтримку, кожну хвилину, і дякуємо вболівальникам, що прийшли на стадіон та підтримали нас. Також, звісно, щира подяка Збройним Силам України, без яких ми не змогли би тут грати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер