Тарас Михавко: «Тренери налаштовували на важку гру, в тому числі через погодні умови»

Тарас Михавко: «Тренери налаштовували на важку гру, в тому числі через погодні умови»

Захисник «Динамо» Тарас Михавко прокоментував в ефірі FootballHub поєдинок проти «Зорі» (2:0).

- Звичайно, погода була не зовсім футбольна, важко було обом командам, але умови для всіх однакові. Ми виграли, дякуємо вболівальникам за підтримку, а ЗСУ – за можливість займатися улюбленою справою.

- «Зоря» випустила на гру далекий від основного склад. Як у «Динамо» сприйняли це?

- Ми дізналися склад «Зорі» так само перед матчем, але тренерський штаб налаштовував нас на важку гру, у тому числі через погодні умови. Готувалися так само, як до кожної гри, налаштовувалися лише на перемогу. Тому для нас не мало значення, який склад у суперника.

- Сьогодні важливо було не пропустити, оскільки, як показав матч із «Вересом», один м’яч може відібрати перемогу. На чому акцентував увагу Шовковський після гри у Рівному саме в плані гри в захисті?

- У першу чергу, просив грати надійніше й обережніше, нічого не вигадувати. На установці на цьому ще раз було акцентовано увагу, й можна сказати, що вдалося зіграти надійно.

- Ти набираєшся досвіду в Прем’єр-лізі. Можна сказати, що адаптувався до реалій дорослого футболу?

- Думаю, що адаптувався. Але потрібно ще працювати, є над чим, і думаю, що все буде добре.

- Сьогодні забив твій партнер по центру захисту Попов. Після обох забитих м’ячів були нестандартні святкування. Хто за це відповідає в команді?

- Щодо святкування Дениса, то не знав ніхто – можливо, лише його близькі друзі. А от Бражко з Ванатом постійно якісь плани будують на святкування (посміхається).

- Ситуація в таблиці змінюється з кожним туром. Після втрати очок у Рівному було розчарування, або ще нічого не втрачено?

- Ми налаштовуємося на кожну гру. Не може команда вигравати всі матчі, бувають і такі прикрі результати. Головне – психологічно не падати духом. Ми з хлопцями розуміли, що треба просто виходити та вигравати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер